Hogy találjam meg a boldogságot? 21/F Nem tudom igazán, hogy mi tenne boldoggá, mi az életem értelme, mivel foglalkozzak.
Amint elkezdesz dolgozni, a szabadság, a hétvége lesz a kedvenced. Amint lesz egy nőd másikra vágysz majd, vagy szabadidőt szeretnél.
Próbálkoztam az istenes dologgal, de ez igazából pótlék, mert nem jut eszembe jobb.
Legutóbb szappanbuborékok tettek boldoggá, meg amikor a lányom ugrált, játszott rajtam, és rámborul, amikor copfot köthetek neki. De időnként elvágyom, szabadidőre, egy-egy szabad napra amikor csak alhatok, pihenhetek, nincs dolgom.
Lehet még öröm a sikerélményben, ha valami jót hozol létre. Mégjobb, ha nem csak neked tetszik, ehhez több kell.
Ajánlom még az ismerkedést a Flow-val, mint fogalommal, Szentmihályi Mihály írt róla sokat, legalább 1 könyvet olvass el tőle. Nem csak a téma érdekes, hanem az, ahogy körbejárja a témát.
(bazz, most látom, hogy vagy 1 éves a téma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!