Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjam meg újra önmagam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjam meg újra önmagam?

Figyelt kérdés
Ugy erzem hogy az utobbi 2 evben mintha elfelejtettem volna hogyan kell csajozni... elotte minden siman ment aztan egy nagyon rossz es rovid parkapcsolat utan nem ment semmi es ez maig igy van. Teljesen zarkozott vagyok es erdektelennek talalom az embereket magam korul nem vagyok arra hogy megismerjek uj embereket viszont arra igen hogy legyen baratno. Na ez a ketto kivitelezhetetlen es total ellentetes viszont magamat sem ertem. Hogyan kezdjem el ujbol ezt az egeszet? Szeretnek ugy csajozni mint regen, jo dumaval humorral es megnyero szemelyiseggel... Tudom kicsit fura a kerdes de remélem legalabb sejtitek mi lehet a problema. Koszonom a tanacsokat , valaszokat elore is!
2015. nov. 18. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, ne erőlködj feleslegesen, mert valami kifogás úgyis lesz a személyed ellen. Ezen a tv-n felnőtt, facebookon szocializálódott mai nők csak rombolják a férfit. Tiszt. a kiv. A zárkózott emberek amúgy is érzékenyebbek egy-egy bu.nkó elutasításra.
2015. nov. 18. 22:45
 2/10 A kérdező kommentje:
De 2 eve nem volt problema ezzel az egesszel. Itr valami bennem ferdult vagy romlott el csak nem tudom hogyan hozzam helyre.
2015. nov. 18. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem ferdült el semmi, csak rájöttél, milyenek bizonyos nők. :D
2015. nov. 18. 22:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet... egyre inkabb azt veszem eszre hogy nincsen az embereknek ertekrendjuk es alacsonyodnak le, egyre aljasabb dolgokat tesznek. De akkor ehhez kell alkalmazkodnom valahogy sajat magam előnyére. Nem akarok no nelkul maradni :)
2015. nov. 18. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hali! Szerintem ott annál a nagyon rövid, nagyon rossz párkapcsolatnál törhetett el valami, amit azóta sem tudtál kiheverni. Tudod, egy focista is amikor rossz passzba kerül, nem jönnek a gólok, cserepadra rakják, kikezdi a média, kölcsönadják, elbizonytalanodik, megremeg a lába a ziccereknél...akkor bizony sok idő és energia, mire újra magára talál, akkor is, ha egyébként tehetséges. Sok sikert kívánok!
2015. nov. 18. 23:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazad lehet ebben. Eleg motivalo volt! :) Koszonom.
2015. nov. 18. 23:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Ja, és szerintem add magad, ne próbálj megfelelni semmiféle trendnek, ne akarj több-kevesebb lenni. Tudniillik, ha valaki szeret és elfogad, akkor magadért tegye. Ne görcsölj, és legyél NYITOTT. Ez a legfontosabb. Ugyanis SOHA nem tudhatod, hol és mikor...Én is sokat szívok mostanában csajozás terén, másféle gondok vannak, de az biztos, hogy nem roskadok bele, nem sajnáltatom magam. Előre menekülök :)))
2015. nov. 18. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Tedd félre az előítéletet! Vannak jó csajok! Ha meg nem százas és össze jösz velük akkor isfejlődhetnek, egymáshoz csiszolódhatnak az emberek!

Ha úgyérzed be vagy sokalva, inkább tanulj, sportolj építsd önmagad, mire kész leszel lelkilegegy új kapcsolatra! Rossz passzban ne akarj csajozni, mert csak a negatív dolgokat vonzod be! Nyugi, türelem és hit!Hacsak rosszakat képzelsz az emberekről, akkor azzal magadnak ártasz! Ha jönnek a hülye gondolatok, akkor ne adj nekik teret!

2015. nov. 19. 01:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat nagyon sokat segítettek!!
2015. nov. 19. 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy nem mindenkinek a nagydumások jönnek be. Az a jó, ha önmagad tudod adni, és nem próbálsz mást mutatni,mint aki valóban vagy. Fontos a magabiztosság,de a túlzott magabiztosság visszatetsző is lehet.
2016. jan. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!