Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehettem, hogy ezt érdemlem?
25 éves vagyok, soha nem volt barátnőm, és szégyen nem szégyen ennyi idős létemre nem voltam bővel... De hagyján, még a csók témakör is hellyel közzel van meg, egy szerető ölelést meg tudnék számolni egy kezemen hányszor kaptam :(
Ennyire rossz ember vagyok hogy nekem ezek nem járnak ? Egyszerűen üres az életem, és ez az űr egyre csak nagyobb :(
Kell valaki, akivel megoszthatom a dolgokat, valaki aki szeret, én is szerethetem, ez olyan nagy kérés? (jó nyálasra sikerült, de akkor is pont így érzem, aki nem élte át ezt, az nem tudhatja... s itt most nem arról beszélek, hogy már jó két hete nem dugott... )
Nem én vagyok a szőke herceg, de rondának se mondom magam. Filléres gondjaim sincsenek, hogy jaj nem tudok meghívni egy valamire egy lányt (egyáltalán nem dicsekvésképpen, de azért a jelenlévők nagy részénél biztos többet keresek, az én diplomám nem csak dísznek van)
Egyszerűen nem vagyok boldog :( Mindig csak a visszautasítások ... mert nincs túl az előző barátján, mert nem vagyok elég keresztény, mert nincs ideje, vagy legyünk barátok... miért nem akar engem valaki magamért, azért mert én kellek neki?
Miből gondolod, hogy egyedi dolog ez, nagyon gyakori ez a magány, egyedüllét. Persze aki nem akar társat az más, de én arról írok, akik akarnak. Én sem tudok kapcsolatot létesíteni, pedig alapjában nem nézek ki rosszul és jó fejnek tartanak.
Ez a sors sokaknál így van, ez olyan mint aki akar gyereket, de sehogy nem jön össze. Az életben sok igazságtalanság van.
Az ilyen elrejtett "nem dicsekvés de,..", "csak mondom,hogy.."..ezeket hagyd el.Nem kell.
Lehet a kisugárzásod,a gondolkodásmódod ami miatt inkább féket nyomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!