Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ezt érdemlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezt érdemlem?

Figyelt kérdés

Imádom, szeretem mindent megteszek érte, és semmit nem értékel, semmit nem vesz észre. nem beszélünk, de nem értem miért. FIÚK! Miért nem beszéltek azzal a lánnyal akit szeret titeket, de te őt nem? A beszélgetéssel mi a baj?

És én tényleg szeretem, mert ha valakit megszeretek azt nehezen felejtem el. Nagyon tudok szeretni.

2015. jan. 27. 17:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
De ő nem szeret bazz! Fogd fel, hogy ő nem akar semmit.
2015. jan. 27. 17:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Mivel nincs ilyen hölgy ismerősöm így ez kilőve :D
2015. jan. 27. 17:10
 3/16 A kérdező kommentje:
*aki
2015. jan. 27. 17:12
 4/16 anonim ***** válasza:
Lany vagyok, de nekem ebbol szimplan az jon le, hogy nem erdekled. Nem csak nokent, de emberkent se. Ez nem feltetlen a te hibad. Elkepzelheto, hogy csak bizonyos emberek fele kezdemenyez. Nem kell eroltetni semmit. Van amikor csak egyszeruen nem passzoltok
2015. jan. 27. 17:12
 5/16 anonim ***** válasza:

Ne nyomulj szegény srácra! O.o

A nem az NEM.

2015. jan. 27. 17:14
 6/16 anonim ***** válasza:

-Nagyon szeretnék veled beszélni.

-De én nem szeretnék, bocsi.

-Nem csak azért, mert szerelmes vagyok beléd!

-Ettől függetlenül még nem szeretnék veled csevegni.

-DE ÉN NAGYON SZERETNÉK!

Na, így már remélhetőleg látod hol a probléma.

2015. jan. 27. 17:16
 7/16 A kérdező kommentje:
De mondja, hogy barátnak oké, de akkor ezt csak azért, mert nem akarja azt mondani mondan, hogy egyáltalán nem akar semmit.
2015. jan. 27. 17:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha nem veszed észre, hogy te nem érdekled őt, akkor ezt érdemled. Lépj tovább. Keress egy olyat, aki ugyanígy értékel téged.
2015. jan. 27. 17:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Látom sok volt az adrenalin.... Mit szívsz?..... XD Amúgy ha nem fogod fel,hogy CSAK Barát akkor meg neked k..vára nem kell még barát...
2015. jan. 27. 17:26
 10/16 anonim ***** válasza:
NŐKÉNT nem jössz be neki. Érted?
2015. jan. 27. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!