Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ezt érdemlem?
Figyelt kérdés
Imádom, szeretem mindent megteszek érte, és semmit nem értékel, semmit nem vesz észre. nem beszélünk, de nem értem miért. FIÚK! Miért nem beszéltek azzal a lánnyal akit szeret titeket, de te őt nem? A beszélgetéssel mi a baj?
És én tényleg szeretem, mert ha valakit megszeretek azt nehezen felejtem el. Nagyon tudok szeretni.
#csók #szerelem #szeretet #féltékenység #ölelés #érzelem #igaz szerelem #egyoldalú szerelem #viszonzatlan szerelem #reménytelen szerelem
2015. jan. 27. 17:09
11/16 anonim válasza:
Én sem beszélgetek olyan fiúval, aki ennyire nyomul én viszont nem akarok tőle semmit. Mert minek? Hiú ábrándokat kergetni még szarabb lehet, inkább hagyom a francba, én így nyugodtan alszom, ő meg majd elfelejt.
12/16 A kérdező kommentje:
De inkább beszélgetnék vele még akkor is, ha ő nem szeret, mert legalább akkor jól érezném magam.
2015. jan. 27. 18:17
13/16 anonim válasza:
Soha nem fogom megérteni, hogy egy lánynak miért jó az, ha könyörületből tartják velük a kapcsolatot. Ne alázd már meg magad ennyire!
14/16 A kérdező kommentje:
De akkor legalább hozzámszólna és beszélne velem.
2015. jan. 27. 19:32
15/16 anonim válasza:
Az neked jó lenne, neki meg nem. Ez szimpla önzés. Nem hiszem, hogy nem találnál valakit, akivel mindketten élveznétek egymás társaságát.
16/16 A kérdező kommentje:
De én őt annyira szeretem.
2015. jan. 27. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!