Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemlem ezt? 13/L
Barátom 13 éves.Nagyon szeretem.Ő is engem.9 hete és 4 napja vagyunk együtt.Vele vagyok a legeslegboldogabb,más nem is kell nekem,csak Ő.
Írja nekem,hogy,menj pancsolni'
Visszaírom neki,hogy,édes,reggel már voltam..'
Erre azt kapom,hogy,jól van ...,én meg megyek fürdeni pápá'
Ez volt 22:17-kor..
Bekapcsoltam Adele - Someone Like You c.zenét..és elkezdtem sírni:( ;( nagyon rosszul esett,hogy azt írta,hogy pápá
Ilyeneket szoktunk írni,hogy,jó éjt szerelmem,álmodj rólam,nagyon hiányzol,szeretlek'
Aranyos kislány vagy.
Kapsz egy puszit.
Te vagy egy troll vagy vagy csak nagyon buta...
1. Az emberek vagy reggel és este, vagy este fürdenek hisz az egész napos kosszal nem illik ágyba feküdni.
2. A barátod lehet h belegondolt abba h mi lesz ha majd együtt alszotok, vagy este szeretne veled szexelni, te pedig majd kijelented h reggel már voltál fürdeni és így szegény srácnak a mosdatlan puncidat kell kinyalnia.
Sajnálom, de szerintem az esti nem fürdés tette be nála a kiskaput, egyébként meg ne rinyálj itt, az én barátom Gyulán van és még kb egy hónapig nem fogom látni és most se írt reggel óta semmi választ, neked legalább ott van a pasid, nem dolgozik, ráèr, beszéljétek meg.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!