Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdemlem ezt? 13/L

Figyelt kérdés

Barátom 13 éves.Nagyon szeretem.Ő is engem.9 hete és 4 napja vagyunk együtt.Vele vagyok a legeslegboldogabb,más nem is kell nekem,csak Ő.

Írja nekem,hogy,menj pancsolni'

Visszaírom neki,hogy,édes,reggel már voltam..'

Erre azt kapom,hogy,jól van ...,én meg megyek fürdeni pápá'

Ez volt 22:17-kor..

Bekapcsoltam Adele - Someone Like You c.zenét..és elkezdtem sírni:( ;( nagyon rosszul esett,hogy azt írta,hogy pápá

Ilyeneket szoktunk írni,hogy,jó éjt szerelmem,álmodj rólam,nagyon hiányzol,szeretlek'

2014. máj. 3. 23:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
9 hét 4 nap XDDDDD Na léptem jóéjt!
2014. máj. 3. 23:22
 2/29 anonim ***** válasza:
97%
:D Erre már nem tudok mit mondani, kiégtem mára :D
2014. máj. 3. 23:23
 3/29 anonim válasza:
Nem értem... Mi a jó abban hogy már 13 évesen "kapcsolat"? Fiatalok vagytok még hozzá...
2014. máj. 3. 23:24
 4/29 anonim ***** válasza:

EZOSZTIGEN

[link]

2014. máj. 3. 23:25
 5/29 anonim ***** válasza:
94%
Rövidzárlatot okoztál az agyamban, Te fizeted a gyógyszeres kezelést...
2014. máj. 3. 23:26
 6/29 anonim ***** válasza:
Biztos azt akarta írni,hogy,menj tanulni'.
2014. máj. 3. 23:26
 7/29 anonim ***** válasza:
79%
13 évesen én rajzoltam és reméltem, hogy nem molesztál tovább anyám pasija, nem még pasiztam is...
2014. máj. 3. 23:27
 8/29 anonim ***** válasza:
94%
Kemény az élet.
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos kislány vagy.

Kapsz egy puszit.

10/29 Rékcsi ***** válasza:
67%

Te vagy egy troll vagy vagy csak nagyon buta...

1. Az emberek vagy reggel és este, vagy este fürdenek hisz az egész napos kosszal nem illik ágyba feküdni.

2. A barátod lehet h belegondolt abba h mi lesz ha majd együtt alszotok, vagy este szeretne veled szexelni, te pedig majd kijelented h reggel már voltál fürdeni és így szegény srácnak a mosdatlan puncidat kell kinyalnia.

Sajnálom, de szerintem az esti nem fürdés tette be nála a kiskaput, egyébként meg ne rinyálj itt, az én barátom Gyulán van és még kb egy hónapig nem fogom látni és most se írt reggel óta semmi választ, neked legalább ott van a pasid, nem dolgozik, ráèr, beszéljétek meg.

16/L

2014. máj. 3. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!