Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ezt érdemlem? Ennyi ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt érdemlem? Ennyi ami jár? Miért szeretem még mindig?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék beállni a buta kérdéseket feltevők sorába, de olvasgattam és annyi hasznos véleményt találtam, talán nekem is segítetek. Párommal 3 éve vagyunk együtt. Van egy pici lányunk, egy éves lesz. Párom mindig is nagyon zárkózott típus volt, de azért ha úgy adódott a helyzet, hogy szükségem volt az érzelmi támaszra, akkor tudott mondani kedveseket. Most már jó ideje magányosnak érzem magam. Egész nap robotolok a házimunkával, folyamatosan olyanokat főzök, hogy a kedvére tegyek. Minden nap takarítok, mosok, persze a kislánnyal kétszer megyek ki sétálni, vagy a játszótérre. Minden nap kisminkelem magam, megcsinálom a hajam, használok parfümöt, szép ruhákban megyek még a boltba is. Nagyon hiú vagyok, szóval ezt inkább magam miatt csinálom, csak azért írtam le, hogy nem az a gond, hogy elhagytam volna magam. Nagyon sokat foglalkozok vele, masszírozom, beszélgetést kezdeményezek, de mindig leráz. Semmiben sem segít, mondván ő dolgozik. Hozzáteszem más apukák halálra gürizik magukat, Ő minden nap elkésik a munkahelyéről, kilenc-tíz körülre ér be, hatra már itthon van és a hétvége is szabad. Imádja a kislányát de nem tud vele játszani, vagy nem akar ezt nem tudom. Semmilyen közös családi programra nem tudom rávenni. Sem kettesben eltöltöttre. Ha hazajön beül a gép elé és onnantól megszűnik neki a világ. Ha a kislányunk a nagyszülőknél van akkor meg egész nap a gép előtt ül. Hétvégén szintén. Nem akarom felróni neki, mert hát a szabadidejében csináljon ami jól esik, de próbáltam már vele kismilliószor megbeszélni, hogy magányos vagyok, semmi segítséget nem kapok és a kislányával is úgy érzem, mint apa több időt kéne együtt töltenie. Erre azt mondja, hogy sokat van vele. Tényleg imádja, ezt látom,érzem, csak kicsit fáj, hogy csak én játszom a kicsivel. Mostanában a pénzen is veszekszünk, mert én kevesebbet kapok,mint ő, mégis a drága dolgokat, pelenka, tápszer, ruhák a gyerkőcnek,kosztpénz én veszem meg, így hó végére nálam már alig van pénz, és veszekszik velem, hogy én két nap alatt elherdálom a pénzt aztán megyek kérni tőle zsömlére.

Magamnak már kb fél éve nem vettem még egy csokit sem. És nem két napig tart a pénzem, de 60 ezer hamar elmegy, mert én töltöm fel a fagyasztót meg a pelenka is nagyon drága. Semmi érzelmet nem kapok már tőle, néha ad egy puszit, vagy megölel, de tényleg ritkán. Hetente egyszer szexelünk, én keveslem, de megértem, hogy fáradt, én is az vagyok. Azon gondolkoztam látva az ismerőseimet, boldogok, szuper férj, aki segít,aki babázik, és simogatja a feleségét és mondja neki, mennyire szereti, én meg boldogtalan vagyok,de mégis szeretem a párom. Akkor nekem ezt rendelte a sors? Ennyit érdemlek és ez lesz már életem végéig?

2013. szept. 16. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Rossz lóra tettél.

Nem lesz ez életed végéig, ha nem akarod.

2013. szept. 16. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát először is vidd el magaddal bevásárolni vagy küldd el őt hétvégén, csak hogy lássa hogy milyen létszükséges apróságoknak tűnő dolgokra milyen rakás pénzt kifizetsz 1-1 alkalommal. Ennyit a pénzről.

Az hogy dolgozik nem jó kifogás, pláne ebben a formában. Mi az hogy bevágja magát a gép elé minden áldott nap?! Van egy gyereke, menjen és nevelje. Mert neki is dolga, nem csak az anyának.

Én a helyedben konfrontálnék vele. Látom az írásod alapján, hogy intelligens vagy, tudnál érvelni, ha ugyanezt elmondod neki vajon mit szólna? Vagy észre venné magát, vagy felcsattanna és elkezdene hisztizni.. az utóbbi esetben én gondolkodnék rajta hogy lassan azt mondjam hogy viszlát. Mert egy olyan férj nem kéne, akire nem lehet számítani. Ha semmit nem segít és még lelkileg sem támogat, sőt ellenkezőleg: csak gyötrődsz miatta, meg próbálsz a kedvében járni ő meg nem értékeli és lepattint..

2013. szept. 16. 22:49
 3/4 anonim válasza:
Lehet Szeretője van, van, hogy egy Férfi akkor változik meg ennyire !
2013. szept. 17. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Próbáltam már vele megbeszélni ezt a dolgot. Ha leültettem megkértem, hallgasson végig és elmondtam, mennyire bánt, hogy így viselkedik, nem nagyon reagált rá semmit. Volt, hogy utána, mintha kicsit bűntudata lett volna, pár napig normális volt, de aztán mindig visszatért minden a régi kerékvágásba. Ha meg esetleg veszekedtem vele, attól csak rosszabb lett minden. Nem hiszem, hogy lenne valakije, bár úgysem tudhatom biztosra, hiszen az ilyesmivel nem dicsekszik az ember. Én bízom Benne, és munka után mindig hazajön, hétvégén is itthon van, vagy ha elmegy iszogatni a haverokkal, azt a régi otthonában teszi és olyankor a nagymamájánál alszik, aki meg mindig felhív olyankor. Félreértés ne essen, sose kértem, hogy hívjon nem akarom ellenőrizgetni a párom, de olyankor akaratlanul is biztosra tudom még azt is, hogy kikkel volt és mikor ment haza. ( kicsi vidéki falu ). Bár igazából nincs kizárva, hogy legyen valakije.

2013. szept. 17. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!