Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nem jó? Miért nem érzem mindig azt, hogy őt szeretem?
Nem tudom, hogy normális-e, amit érzel, de annyit mondhatok, hogy nem vagy vele egyedül.
Én alapvetően nagyon szeretem a barátomat, de vannak olyan időszakok, (általában konfliktusok után), amikor érzéketlen leszek, és..pillanatnyilag olyna, mintha nem érzenék semmit iránta. Szerintem ez valami lelki védekező mechanizmus lehet..Vagy csak valahol mélyen félsz szeretni, és ez abban nyilvánul meg, hogy időnként sikerül elnyomnod magadban ezt az érzést..persze ez hosszútávon már nem menne. 22/l
Előző válaszoló vagyok.
Szerintem a szerelem is egy olyan dolog, amit mindenki másképp él meg, attól, hogy nem lángolsz, és nem lebegsz 10 méterrel a föld felett, attól még lehetsz szerelmes, tehát nem feltétlenül "szeretetté szelídült szerelemről" van szó, ha nem érzed magad olyan elvarázsoltnak..Lehet, hogy Te "higgadtabb" típus vagy, és nem éled meg olyan intenzíven, ami egyáltalán nem baj. Mondjuk ha az a helyzet, hogy voltál már igazán "tipikusan" szerelmes, és azt az állapotot szeretnéd újra megtapasztalni, akkor elhiszem, hogy hiányérzeted van, de minden szerelem más..
Szerintem próbáld meg mérlegelni a dolgokat, gondolkozz el rajta, hogy mit éreznél, ha elszakadnátok egymástól..Szimplán a megszokás miatt hiányozna, vagy azért, mert szereted, és azt érzed, hogy egymáshoz tartoztok, és senki más nem tudná őt pótolni? Tudom, ez nehéz megállapítani, de ha igazán őszinte vagy magadhoz, tudni fogod a választ.
És ha arra jutsz, hogy tényleg szereted, akkor próbáld meg picit tudatosan jobban értékelni őt. Sajnos ilyen az emberi természet- szerintem ezt mindenki megtapasztalja a saját bőrén, előbb, vagy utóbb-, hogy csak akkor kezdjük el igazán megbecsülni a fontos dolgokat, amikor elveszítjük őket..Ha visszakapjuk, megint jön a hamis biztonságérzet, és az elégedetlenkedés, amitől ő, és mi is boldogtalanok leszünk..ezért kell tudatosan odafigyelni, és próbálni változtatni ezen, mielőtt egy olyan ember hagyna el minket végleg, aki nélkül nem tudunk élni. Bocsi, ha nyálas lettem így a végére:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!