Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a páromat, de csak belsőleg. Próbáltam figyelmen kívül hagyni, hogy alacsonyabb tőlem, de nem megy. Úgy érzem, éket ver kettőnk közé, de csak ezért nem akarom elhagyni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 18:37
1/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2013. szept. 9. 18:37
2/10 anonim válasza:
Ha ez téged zavar akkor nem is szereted...
3/10 anonim válasza:
Így van, ha szereted nem zavar.
4/10 anonim válasza:
De, hagyd el. Úgy is csak arra vársz, hogy jöjjön egy jobb, és akkor elhagyod. Csak az a baj, hogy nem szereted igazán, és csak azért vagy vele, hogy valakivel légy!
5/10 anonim válasza:
El kell hagynod, hiszen az ízléseden nem tudsz erőszakot tenni.
Őt pedig nem kellene illúziókban tartanod, mert még túlságosan beleéli magát, hogy te meg ő...
6/10 anonim válasza:
Én nem kezdek olyan lánnyal, akiben valami nem tetszik elsőre, mert később soha nem javul a helyzet... Most gondolkozz, hogy megérte-e összejönni vele? Ha igen, akkor megérné elhagyni, csak mert magasabb?
7/10 anonim válasza:
Ne legyél hálátlan.Te jöttél össze vele maradj is vele mert lehet h legközelebb ennyi se jut.jobbha most értékeled amid van mintha akkor ha elvesztetted
8/10 anonim válasza:
lassan egy éve vagyok együtt a párommal. alacsonyabb nálam. szeretem, ezért nem zavar. ős is szeret, és őt sem érdekli. én is lány vagyok. eleinte kicsit kínosak éreztem magam, de már csak poénkodunk ezen. mostanában egyébként egyre több párt lehet látni, ahol a nő magasabb.
ne foglalkozz vele. ha igazán szereted, akkor figyelmen kívül tudod hagyni.
9/10 anonim válasza:
Mindenképp hagyd el, sajnos ez így nem fog működni. Ha van valami ami már most zavar, akkor ez később csak még inkább fog. Ez olyan hiba amin nem lehet változtatni, és lenyelni nem hiszem hogy letudnád, így viszont kár húzni az időtöket.
10/10 Gyémántlány válasza:
Nézd meg a LOVELY COMPLEX című animét. Kezdetnek.
Ha nem szereted külsőleg, akkor belsőleg se igazán... ez sajnos így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!