Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavarna, ha a barátotok alacsonyabb lenne mint ti?
Figyelt kérdés
Mekkora az a magasság különbség amitől már zavar?2013. aug. 25. 19:58
1/31 anonim válasza:
Nem kezdenék nálam alacsonyabb sráccal, iszonyatosan zavarna.Még a nálam 5-8 cm különbség is zavar, ha a pasi magasabb, mert kevésnek érzem.
2/31 anonim válasza:
10 centiig fel se nagyon tűnik (volt egy ennyivel alacsonyabb fiú, és nagyon-nagyon tetszett nekem anno).
3/31 anonim válasza:
engem zavarna, de az én 163 cm-emmel aligha találnék kisebbet nálam :D
4/31 anonim válasza:
Az én barátom alacsonyabb nálam pár centivel, de én imádom lassan már egy éve :) :D
5/31 anonim válasza:
158 centinél alacsonyabb? :D Max egy 11 éves, nem kösz :D
6/31 anonim válasza:
Az nagyon zavarna, ha alacsonyabb lenne. De szerencsére én se vagyok valami nagyon magas, szinte az összes fiú magasabb nálam.:)
164cm/16/L
8/31 anonim válasza:
Engem, zavarna. én 170 centi vagyok és sajnos ma már elég sok fiú ilyen kis növésű. Én jobban szeretem, sőt nekem azért fontos hogy egy pasi magasabb legyen nálam, hogy kicsit nőnek és törékenynek érezzem magam mellette. A barátom 183 cm, annyira nem magas vagy annyival, de van mikor így is lábujjhegyre kell állnom, ha megcsókolom vagy megpuszilom, szerintem ez tök jó meg cuki.:)
9/31 anonim válasza:
"fontos hogy egy pasi magasabb legyen nálam, hogy kicsit nőnek és törékenynek érezzem magam mellette."
És te vagy a legjobban felháborodva, amikor az a magas FÉRFIAS férfiállat, aki mellett te NŐNEK és TÖRÉKENYNEK érzed magad majd jól a konyhába utasít, hogy főzz, ő leül a TV elé, bont egy sört és addig fingik amíg össze nem fossa magát. Utána meg azt is neked kell feltakarítanod, mert te vagy a NŐ.
(Aki először észreveszi a kettős mércét az kap egy ingyen hátba paskolást.)
10/31 anonim válasza:
Előző.. Nekik szabad kettős mércét alkalmazni, nekünk nem. Ez van, 170cm és alatta gyakorlatilag átnéznek a rajtad, mert nem passzolsz a cuki magassarkújukhoz, vagy a barinők lehurroghatják, ami szintén gáz... Sz@r ekkorának lenni, esélytelennek éreznie az embernek magát, de ez van ezt kell elfogadni és kezelni, mert az átlag 178cm, és mindenki aki alatta van az alacsony.. Azt meg nem kell behazudni, hogy nem számít a magasság.. A magasság a legfontosabb szempont a párválasztásnál, sőt még sok munkahely komolyabb pozícióinál is előnybe részesítenek a ha 180cm plus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!