Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavarna, ha a barátotok alacsonyabb lenne mint ti?

Figyelt kérdés
Mekkora az a magasság különbség amitől már zavar?

2013. aug. 25. 19:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

nem biztos, hogy bele tudok szeretni alacsony férfiba akkor se, ha kicsit magasabb nálam.

de ha már megtörtént, akkor ez van:) nem rágnám rajta magam, és nem kényelmetlen mások előtt. magassarkú szintén nem téma, ritkán hordok. de ha elkezd stresszelni ő rajta, mint itt a múlt héten egy srác, és cikiz, amiért magasabb vagyok, na az csúnya. nemigen tűrném el.

2014. márc. 11. 18:41
 22/31 playka válasza:
Nekem valamikor akart udvarolni egy nalam kb 7-8 cm vel alacsonyabb fiu. Nem jottem vele ossze ez miatt. Azota is vissza sirom ot.
2014. márc. 11. 18:44
 23/31 anonim ***** válasza:
háát nem tudom..szerintem az 1/5 nem gond..de a 20..az már egy picit furán néz ki:)
2014. márc. 21. 20:38
 24/31 anonim ***** válasza:
Tegnap a villamoson pont ezen gondolkoztam. Egy csomó szerelmes pár volt a villamoson. Ölelgették egymást, a lányok eltűntek a fiúk karjaiban, és belegondoltam, hogy milyen fiúk tetszettek. Bevillant egy alacsony srác. Tényleg alacsony, talán az orrom hegyéig ért, pedig én sem vagyok túl magas. Szereztem magamnak pár vidám percet azzal, hogy belegondoltam, hogy esetünkben (állva persze) ő veszne el az én karjaimban :D Ettől függetlenül persze nem gondolom, hogy a magasság fontos szempont lesz majd párválasztáskor, de egy magas lány-alacsony fiú párosítás valószínűleg sok mókás pillanatot fog szerezni a környezetének :)
2014. márc. 21. 20:48
 25/31 anonim válasza:

158 cm vagyok, úgyhogy ha keresnék is nehezen találnék alacsonyabbat. :D

Barátom 185 cm, és olyan jó, olyan védelmezve érzem magam mellette. (:

2014. márc. 21. 20:51
 26/31 anonim ***** válasza:
170cm magas vagyok és 10cm mínusz még belefér. Ráadásul még magassarkút is szoktam hordani, és ha a SZÁMOMRA álmaim férfia 160cm lenne sem mondanék le a magassarkúról (hozzá tenném, hogy nem szoktam nagyon magas sarkú cipőt vásárolni)
2014. ápr. 22. 10:59
 27/31 anonim válasza:
Hogyha kisebb nálam a pasim akkor nagyon zsvarna
2014. ápr. 22. 11:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna legyen legalább 15 centivel több nálam+magassarkú.
2016. márc. 4. 19:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Volt egy férfi akit 16 évesen ismertem meg,ő akkor asszem 28 volt. Akkor voltunk kb. egy magasak. Tetszettünk egymásnak,de nem lett semmi,fiatal is voltam,meg vidéken lakott. Aztán pár éve találkoztam vele és lenőttem a drágát. A 175 centimmel persze nem nehéz. Nem lett belőle megint semmi,pedig a vonzalom mindig ott volt.
2016. márc. 4. 20:03
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem alacsonyabb a férjem kb 3-4 cm-el, mint én, higgyétek el, ez a legkisebb gondom az életemben :D
2016. márc. 4. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!