Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavarna, ha a barátotok/barátnőtök szó nélkül lelépne a chatről, amikor beszéltek?

Figyelt kérdés
Eddig nem csinált ilyet, de ez engem bosszant. Szerintem az az udvarias, ha leírjuk a másiknak, hogy pillanat ....-kor jövök vagy ha nem jövünk vissza, akkor elköszönünk. És biztos, hogy nem a netje ment el. Ennyire nyeregben rzi magát, hogy úgy gondolja ezt is megteheti? Lehet én vagyok a hülye, de szerintem ez bunkóság. Nem tudom mit szólna, ha én is ezt csinálnám vele....Ti szólnátok ezért a másiknak?
2013. aug. 15. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha másképp nemtud elzavarni az alt + f4 csodákra képes
2013. aug. 15. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem az zavar ha szó nélkül lép fel
2013. aug. 15. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Én szólnék.Kérdezd meg miért lépett le.
2013. aug. 15. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet... jöttek hozzá, hirtelen el kellett szaladnia valahova... nekem is volt már olyan, hogy minden udvariasságot félretéve hirtelen kellett kilépnem, még magyarázkodásra sem volt időm.
2013. aug. 15. 22:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert programja van. De akkor is elköszönhetne, ez lenne a normáis szerintem, nem az, hogy beszélünk és akkor egyszer már nem válaszol.
2013. aug. 15. 22:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ezt csinálja.Én már szóltam neki érte.De neki ez teljesen természetes.Nem változott semmi.Még jó,hogy élőben nem csinálja ezt,hogy szó nélkül eltűnik:D
2013. aug. 15. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van Kérdező! Ez egy kommunikációs forma, ahol az illem ugyan úgy megkívánná a távozáskori elköszönést még ha nem is sok ideje van.
2013. aug. 15. 22:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Az vicces lenne. :D
2013. aug. 15. 22:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Vagy csinál olyat, hogy egy óra múlva ezek után visszaír. De akkor miért nem tudja ezt megírni? Én meg várok rá, mint a hülye, hogy mikor lép fel újra, mert hátha csak a netje ment el ment el meg ilyenek...
2013. aug. 15. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon egyetértek a 7-essel.

Ezek nem tudnak viselkedni. Én minden ismerősnek írok min. egy sort, még akkor is ha rohanok éppen ... Figyelmetlenek, üresek és balgák azok, akik nem.

2013. aug. 15. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!