Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, ha a barátotok/barátnőtök az anyukáját anyucinak hívja?
Utálom, ha valaki a "proli" szót használja, azt meg még jobban, ha általánosítanak.-.-
Amúgy nem érdekel, nem ezek alapján ítélem meg az embereket.
Én a felnőttekről beszélek és leginkább a proliktól
Proli házaspár:
Férj: koszos trikó, igénytelen haj, szőr mindenhol, kézben a Kőbányai és egész nap a TV előtt ül. Neve: Lajos, Jenő, Bertalan, Ottó vagy valami ilyen prolinév.
Nő: Erősen látszik hogy állandóan kozmetikushpz rohangál, de attól még ugyanolyan ronda marad. Tipikus "banyafrizura" (jó rövid, többkiló lakkal, erősen festett), tipikusan ronda kivagyi proliruhák, szenteskedő jellem, sárkányként urlakodik a proli férje felett. Tipikus nevek: Margit, Berta, Erika, Elza.
7-es vagyok és a kérdésre válaszolva ezzel semmi gond nincs, én is így hívom, ez csak a szeretet jele, azt jelenti, hogy mindennél jobban szereti. :)
F/20
5! képzeld rövid a hajam, nem hiszem attól még az lennék
kedves kérdező! érdekes engem nem szoktak sehogy hívni, így meg végképpen nem
Én is felnőtt vagyok képzeld.Egyébként meg amíg nem vagy tisztába egy szó jelentésével szerintem ne dobálózz vele...
De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nem vitatkozok hülyével, mert csak leránt a szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!