Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti mit gondoltok róla,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok róla, és mit tennétek, ha a barátnőtök egy buliban úgy berúgna, hogy a wc-ben aludna egy wc kefével a kezében?

Figyelt kérdés

A volt barátom összejött egy csajjal, aki pár nap járás után már ezt csinálta. Nekem még azt sem szerette, ha egyáltalán ittam, ilyenre meg pláne soha nem lennék képes. Mégis ez a lány a "jobb", és nekem "nincs becsületem". Ez a csaj meg facebookon reklámozza, mit csinált, azt hiszi menő. :D Fiúk, mit gondoltok a helyzetről?

én 19/L, a srác 21, a másik csaj 16 éves

2010. okt. 31. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok,de azt mondom hogy iszonyú gáz és szégyen,nem dicsekednék ilyennel sose.És annál gázabb nincs mikor a lány full részeg.

18/L

2010. okt. 31. 14:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek... egyetemista vagyok, itt hatalmas bulik szoktak lenni, mégsem szoktam soha ilyen részeg lenni. Szerintem egy csajnak kell ennyi tartásának lenni, hogy ennyire ne alacsonyodjon le... vagy legalább ne reklámozná mindenki előtt. :D
2010. okt. 31. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon buta, ha így berúgik, erkölcsileg is, de ha azt nem is nézzük, elég veszélyes némelyik buliban azt sem tudni, hogy hol vagy...
2010. okt. 31. 14:24
 4/14 A kérdező kommentje:
És az újdonsült barátja? Ti nem szégyellnétek magatokat a helyében? Ha az én barátom ilyet tenne, én szégyellném.
2010. okt. 31. 14:25
 5/14 anonim ***** válasza:
16 éves lotyó, a szülei helyében adnék akkora pofont, hogy a wc kefe adná a másikat.
2010. okt. 31. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:

De gáz lehet. :D

Én letagadnám, hogy a barátnőm. (Na jó, az más kérdés, ha szeretem, bár egy ilyenbe beleszeretni...)

2010. okt. 31. 14:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát elég gáz az a csaj, ezért nem nézik sokra manapság a lányokat, mert ilyeneket csinálnak. Én sose innék ennyit, ittam már sokat, hánytam is piától, de mindent el lehet intézni normálisan is. A barátja meg...hát gratulálok neki, büszke lehet rá.
2010. okt. 31. 15:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Együttlennétek huzamosabb ideig egy ilyen csajjal? Ráadásul nála ezek mindennaposak, szóval minden buliban részeg a csaj és balhézik, meg égeti magát.
2010. okt. 31. 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Én már hoztam haza barátnőmet mattrészegen, összehányva utcát, éjszakai buszt, mindent :D Attól még ugyanúgy szeretem^^
2010. okt. 31. 15:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát elég gáz ez is... :D De szerintem egy durvább, mint egy sima hányás... ezt fél buli tudja, és még reklámozza a csaj, hogy a wc-ben aludt egy wc kefével a kezében. Ezt hirdetni? Persze, én is hánytam 1-2x piától, de sosem reklámoztam.
2010. okt. 31. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!