Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőtök iszik, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőtök iszik, mit gondoltok rólla?

Figyelt kérdés
Persze egyáltalán nem arra gondolok hogy részegre issza magát valaki,az már ugy nekem sem teccene, hanem ugyértem hogy megiszik pár pohárka valamit,és mintha kicserélték volna,arra célzok ezzel hogy pl az én barátnőm nemannyira odabújós,és nem szokta mindig mondgatni hogy mennyi szeret,de ha iszik egy keveset,egyszerűen rámveti magát,nemlehet levakarni,és elég vad dolgokba szeret belemenni(amit inkább nem részletezek),amibe alapállapotban szerintem sohasem menne!Ezért rájöttem hogy nemis olyan rossz ez az állapot,sőt nagyon is tetszik,mert ilyenkor mintha egy másik énét fedezném fel!Még1x,nem részegségről beszélek!Ti hogyvagytok ezzel a dologgal?Ha nállatok is előfordul ez,mi a véleményetek?(Persze lányok ti is irhattok,ha nállatok is van a barátotoknál)
2009. jún. 13. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
engem zavarna, nem szeretem ha a lány iszik sé elszáll...
2009. jún. 13. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
azt h nem csak a pasik ihatnak a csajok vegyék normálisnak a pasik meg kiborulnak??na neeee és 15 éves csaj vok és igen is egy buliban iszom:P
2009. jún. 13. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
1. vagyok. persze csak a csajomnál gondoltam mert ha nem vok vele volt már oylan, h piásan megcsalt...
2009. jún. 13. 14:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Én nemis mondtam hogy a csajok nemihatnak!!! Ilyet még énsem gondolok
2009. jún. 13. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó néha együtt iszogatni :) Az én bnőm is megváltozik olyankor.
2009. jún. 13. 14:41
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Szerencses vagyok mert en sem es a parom sem visszuk tulzasba, evente 4-5 iszunk alkoholt, de akkkor sem ugy, hogy tok reszegek legyunk, esetleg 1-2 pohar sort es ennyi.

Nem itelek el senkit,ha iszik csak eppen tudjon viselkedni.

32/L

2009. jún. 13. 14:43
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
sztem nem gáz ha iszik a nő pár pohárral, legalábbis ha oldottabb lesz tőle...mondjuk a részegség az már nagyon gáz egy nőtől...de ez amit mondasz, h olyankor jobban beindul, hát azért ez könnyen visszafele is elsülhet...ha épp nem vagy ott akk másra is könyebben rámászhat...nem ismerem ám sem őt sem téged, de meg lehet az esélye, gondolom
2009. jún. 13. 14:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Másra biztos nem mászna,mert már hosszú ideje együttvagyunk! Azt nemtudnám kinézni belőle
2009. jún. 13. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Az önmagából kifordult részegség nőnek ÉS FÉRFINAK egyformán gáz. Dobtam már ki pasimat azért, mert nem tudott normálisan inni, és folyton beégetett.

Mértékkel, kulturáltan, csak a jó hangulatig (és nem az igénytelenségig) ihat a nő is és a férfi is.

28/n

2009. jún. 13. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk jó, mert egyikünk sem egy nagy ivós, mégis, alkohol nélkül is olyanokra vagyunk képesek, h hűűű! :D Én pl színjózanul is épp úgy szeretek hozzábújni, mint egy pohár bor után. :) De mivel nem visszük túlzásba az ilyesmit, érdemleges választ nem tudok adni.

Azt tudom, hogy az alkohol felerősíti az érzéseket, és az igazságot is :)

In vino veritas

2009. jún. 13. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!