Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök iszik, mit gondoltok rólla?
Figyelt kérdés
Persze egyáltalán nem arra gondolok hogy részegre issza magát valaki,az már ugy nekem sem teccene, hanem ugyértem hogy megiszik pár pohárka valamit,és mintha kicserélték volna,arra célzok ezzel hogy pl az én barátnőm nemannyira odabújós,és nem szokta mindig mondgatni hogy mennyi szeret,de ha iszik egy keveset,egyszerűen rámveti magát,nemlehet levakarni,és elég vad dolgokba szeret belemenni(amit inkább nem részletezek),amibe alapállapotban szerintem sohasem menne!Ezért rájöttem hogy nemis olyan rossz ez az állapot,sőt nagyon is tetszik,mert ilyenkor mintha egy másik énét fedezném fel!Még1x,nem részegségről beszélek!Ti hogyvagytok ezzel a dologgal?Ha nállatok is előfordul ez,mi a véleményetek?(Persze lányok ti is irhattok,ha nállatok is van a barátotoknál)2009. jún. 13. 14:31
11/12 anonim válasza:
Én utálom ha iszik. Pasiba se szép az ittas de egy nőbe. Főleg akkor általában megváltozik. De oylankor engem toj le:S
12/12 anonim válasza:
Én nagyon utálom, az én barátnőmre kevéske ital is már hatással van. Egyszer elment bulizni a barátnőivel és felhívott, és hallottam a hangján azt hogy úgy lassabban beszél vagy hogy mondjam, tudjátok milyen az. Na akkor földhöz tudtam volna vágni a telefont, és majdnem kinyomtam ahogy meghallottam, de tűrtőztettem magam, de olyankor nagyon utáltam. De nem értem miért van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!