Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavarna, ha a barátotok alacsonyabb lenne mint ti?
Engem nagyon zavarna, nekem a férfiassághoz és a biztonságérzethez hozzátartozik, hogy magasabb legyen nálam. A mostani párom legalább 15 cm-el magasabb és ez így tökéletes. :)
27/N
Nekem sokszor volt már hogy olyan srác jött be aki alacsonyabb volt egy picit vagy egy magas volt velem, de velük egyébként többnyire nem alakult semmi, nagyrészt egyébként a fiúk is úgy vannak vele hogy szeretnek magasabbak lenni, és náluk alacsonyabbat keresnek. De attól is függ hogy mennyi a méretkülönbség. Engem nem nagyon zavarna a 3-5 cm mínusz (úgysem hordok magassarkút)de azért ha látványosan alacsonyabb az szerintem nem túl jó.
Annak a válaszolónak meg aki írta ezt a kiküld a konyhába hogy "főzzé" stb. szöveget, üzenem hogy az, hogy valaki magas és férfias termete van nem azt jelenti hogy egy bunkó paraszt! Sőt tapasztalatom szerint pont az olyan kis seggdugók mint amilyen te is vagy (valószínűleg) "kedves" válaszoló, szeretik megjátszani a "férfit" az ilyen jellegű megnyilvánulásokkal..
Nem mondta senki, hogy mindegyik bunkó. De nektek a bunkók jönnek be. A kicsik közül is a Napóleon-komplexusos gyúrós izomállatok vagy a Popeye fazonok.
Az már kiderült, hogy nem direkt csináljátok, hanem így vagytok genetikailag kódolva, mert aki nem agresszív állat az számotokra nem férfias és nem magabiztos és ezért nem tudtok rá férfiként nézni.
66%os: te pedig nem tehetsz arról, hogy genetikailag hülyének születtél.
valószínűleg neked az olyan lányok tetszenek, akik a bunkók után vágynak.. ez a te bajod.
egyetlen egyszer volt bunkó velem egy pasi, azonnal dobtam is! a férfiasság nem egyenlő a bunkósággal és az agresszióval és minden normális nő/lány így gondolja.
"és minden normális nő/lány így gondolja."
A normális lány olyan a férfiaknak, mint nektek nőknek a szőke herceg fehér lovon. Elérhetetlen. Ha néha összefutunk is eggyel az már biztosan foglalt és komoly kapcsolatban van.
Ja és míg a legtöbb férfiban van annyi önkritika, hogy nem tartja magát szőke hercegnek, addig fordított helyzetben én még egy plázacica szájából sem hallottam soha, hogy ő ne tartaná magát "normális nőnek".
Nemrég egy olyan sráccal hozott össze a sors aki pont akkora mint én. de amikor felvettem egy-egy vastagabb talpú cipőt, úgy tűnt, mintha kisebb lenne nálam, így a magassarkú is felejtős volt. Végül rájöttem, hogy inkább a kisöcsémnek tudnám csak tekinteni:s
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!