Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdemlem ezt? 13/L

Figyelt kérdés

Barátom 13 éves.Nagyon szeretem.Ő is engem.9 hete és 4 napja vagyunk együtt.Vele vagyok a legeslegboldogabb,más nem is kell nekem,csak Ő.

Írja nekem,hogy,menj pancsolni'

Visszaírom neki,hogy,édes,reggel már voltam..'

Erre azt kapom,hogy,jól van ...,én meg megyek fürdeni pápá'

Ez volt 22:17-kor..

Bekapcsoltam Adele - Someone Like You c.zenét..és elkezdtem sírni:( ;( nagyon rosszul esett,hogy azt írta,hogy pápá

Ilyeneket szoktunk írni,hogy,jó éjt szerelmem,álmodj rólam,nagyon hiányzol,szeretlek'

2014. máj. 3. 23:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ha elgondolkodsz, szerintem te is rájössz, hogy vannak az életben nagyobb problémák annál, minthogy a fiúd úgy köszön el tőled, hogy "pápá"... fürdeni ment nem szakítani..
2014. máj. 3. 23:29
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Te most komolyan komolyan vetted ezt a kérdést?
2014. máj. 3. 23:30
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Trollkodásból elégségesre felelt, de kap egy bónusz kérdést a hármasért.

Ha a barátodról kiderülne, hogy nem fürdeni ment, hanem mordorra, hogy 10 hobbittal zacsipacsizzon egyszerre, melyik számot hallgatnád meg depressziódban?

2014. máj. 3. 23:30
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérsz kekszet?
2014. máj. 3. 23:31
 15/29 A kérdező kommentje:
Csak az a legszarabb,hogy több mint 1 órája sírok..nem tudom abbahagyni..ti meg itt mindenfélét írtok..:( ;(
2014. máj. 3. 23:33
 16/29 anonim ***** válasza:

hát hívd fel

már biztos megmosta az alaktrészeit

2014. máj. 3. 23:35
 17/29 Ladislavdeal ***** válasza:
100%
Na mára ez kész volt, kislány, figyelj, azt kívánom, hogy egész életedben ez legyen a legnagyobb gondod, de attól még kiégett az agyam a kérdés miatt.
2014. máj. 3. 23:40
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom komoly e a kerdes,de ha az akkor en kiegtem en is 13.eves lany vagyok na de parkapcsolat? itt mutatkozik meg hogy ugyan olyan eretlen vagy ra mint en,sot te meg eretlenebb mivel nem fogod ezt fel,na meg ennyiert sirsz,szanalmas,komolyan ez igy estere ahh kiegtem na meg ez a hulye kerdes lvl te mar uj szintekre fejleszted, komolyan mondom letagadom a korom kedves idosebb valaszolok ne gondoljatok hogy mindenki ilyen khm hulye (lehet meg bantottalak bocs de ez az igazsag)
2014. máj. 4. 00:02
 19/29 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy ez kamu kérdés:-D

Ha nem, akkor csak azt tudom mondani, hogy ennél nagyobb bajaid is lesznek, és lehet, hogy csak a szomorú szám miatt sírsz, meg a kamaszkori hangulatingadozás miatt.

De am jót nevettem, ilyenkor tudom igazán értékelni, hogy nincs barátom:-D

2014. máj. 4. 00:10
 20/29 anonim válasza:
72%
Bele ne haljál 13 évesen, hogy elment a "pasid" fürödni. És am meg ki a f*$zt érdekel milyen számon sírtad le magadról a 20kg tescós minőségű sminket? Menjél inkább játszani a Barbe-babával. Ez itt egy kérdezős oldal nem pedig tiniri**ncok sajnáltató klubbja. Üdv.:16/csillámpóni
2014. máj. 4. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!