Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemlem ezt? 13/L
Barátom 13 éves.Nagyon szeretem.Ő is engem.9 hete és 4 napja vagyunk együtt.Vele vagyok a legeslegboldogabb,más nem is kell nekem,csak Ő.
Írja nekem,hogy,menj pancsolni'
Visszaírom neki,hogy,édes,reggel már voltam..'
Erre azt kapom,hogy,jól van ...,én meg megyek fürdeni pápá'
Ez volt 22:17-kor..
Bekapcsoltam Adele - Someone Like You c.zenét..és elkezdtem sírni:( ;( nagyon rosszul esett,hogy azt írta,hogy pápá
Ilyeneket szoktunk írni,hogy,jó éjt szerelmem,álmodj rólam,nagyon hiányzol,szeretlek'
Itt röhögtök,míg én 1 sírtam..
Most is sírok..Bekapcsoltam Adele - Someone Like You c.zenét..Nem is eszek..
Eddig még senki sem tudott ennyire lefárasztani. #taps
Ez legyen a legnagyobb problémád!
16/l
Szerintem nem illetek össze. Legközelebb már csak "pá"-val fog köszönni, vagy még rosszabb... Szerintem nem egészséges, ha ilyen kapcsolatban kell élned az életed. Egyszer egy barátom hasonló helyzetbe került. Ott annyira elfajult a helyzet, hogy már csak "szia"-val köszöntek egymásnak. Nem is lett jó vége... A csaj depressziós lett és hónapokig nem aludt utána. Egész nap Antonio Banderastól hallgatta a Cancion del Mariachi-t és sírt. Elhagyta a barátait és az összes ismerősét. A szobájába zárkózva élte tovább az életét sírva. Többet nem láttam őt . Szerintem beszéld meg a barátoddal, de lehet emiatt furcsának fog tartani és elhagy. Szerintem mielőbb vess véget ennek a kapcsolatnak mielőtt komoly gond lesz belőle. Remélem megtalálod az igazit és boldogan élhetsz tovább.
U.i.: még mindig szeretlek Judit :'( ✝ †
Ay, ay, ay, ay
Ay, ay mi amor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!