Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdemlem ezt? 13/L

Figyelt kérdés

Barátom 13 éves.Nagyon szeretem.Ő is engem.9 hete és 4 napja vagyunk együtt.Vele vagyok a legeslegboldogabb,más nem is kell nekem,csak Ő.

Írja nekem,hogy,menj pancsolni'

Visszaírom neki,hogy,édes,reggel már voltam..'

Erre azt kapom,hogy,jól van ...,én meg megyek fürdeni pápá'

Ez volt 22:17-kor..

Bekapcsoltam Adele - Someone Like You c.zenét..és elkezdtem sírni:( ;( nagyon rosszul esett,hogy azt írta,hogy pápá

Ilyeneket szoktunk írni,hogy,jó éjt szerelmem,álmodj rólam,nagyon hiányzol,szeretlek'

2014. máj. 3. 23:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Jók a válaszok

Szakadtam :D

2014. máj. 4. 00:15
 22/29 anonim válasza:
Én is xd
2014. máj. 4. 00:45
 23/29 anonim ***** válasza:
Én együtt érzek veled! Sírjunk együtt! Én inkább 1Directiont szoktam hallgatni,mert ők menők.
2014. máj. 4. 01:58
 24/29 anonim ***** válasza:
MERT ROSSZ KISLÁNY VOLTÁL!!!
2014. máj. 4. 02:59
 25/29 A kérdező kommentje:

Itt röhögtök,míg én 1 sírtam..

Most is sírok..Bekapcsoltam Adele - Someone Like You c.zenét..Nem is eszek..

2014. máj. 4. 11:36
 26/29 anonim ***** válasza:

Eddig még senki sem tudott ennyire lefárasztani. #taps

Ez legyen a legnagyobb problémád!

16/l

2014. máj. 4. 12:42
 27/29 anonim ***** válasza:
Hülye gyerek vagy te még
2014. máj. 4. 14:34
 28/29 GuitarrGuy válasza:

Szerintem nem illetek össze. Legközelebb már csak "pá"-val fog köszönni, vagy még rosszabb... Szerintem nem egészséges, ha ilyen kapcsolatban kell élned az életed. Egyszer egy barátom hasonló helyzetbe került. Ott annyira elfajult a helyzet, hogy már csak "szia"-val köszöntek egymásnak. Nem is lett jó vége... A csaj depressziós lett és hónapokig nem aludt utána. Egész nap Antonio Banderastól hallgatta a Cancion del Mariachi-t és sírt. Elhagyta a barátait és az összes ismerősét. A szobájába zárkózva élte tovább az életét sírva. Többet nem láttam őt . Szerintem beszéld meg a barátoddal, de lehet emiatt furcsának fog tartani és elhagy. Szerintem mielőbb vess véget ennek a kapcsolatnak mielőtt komoly gond lesz belőle. Remélem megtalálod az igazit és boldogan élhetsz tovább.

U.i.: még mindig szeretlek Judit :'( ✝ †

Ay, ay, ay, ay

Ay, ay mi amor....

2014. máj. 4. 23:33
 29/29 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem vele..megbeszéltünk mindent..minden jó volt..soha többé nem veszünk ilyenen össze,se máson..és újra együtt vagyunk..Megmondta,hogy elég ideges volt..és nem akart nekem rosszat,de Rá nem lehet haragudni!!:)
2014. máj. 5. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!