Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok olyan fiúval aki "púpos"? (láthatóan gerincferdülése van)

Figyelt kérdés

26 éves fiú vagyok próbálok netes társkeresőkön ismerkedni, szinte minden lányra ráírok, de 100-ból 95 nem akarok beszélgetni velem vagy nem válaszol. Buliban még kb ennyi sem jön össze ismerkedés terén. 187 cm vagyok 70 kg tehát vékony, magas és gerincferdülésem van, "púpos", "görbe" a hátam? Ez nagyon taszító egy lány számára?

Igényesen öltözködöm, Ralph Lauren, BOSS, Tommy Hilfiger cuccokban járok, jól állok anyagilag mégsem érdeklem a nőket, bár még így a külsőm 10-es skálán kb 3-as. Mit tegyek? Ismerkedjek olyan lányokkal, akik szinte senkinek sem kellenek mert nagyon kövérek vagy 10-es skálán 2-esek?

2016. márc. 26. 12:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Semmi gond. Cigánylányokkal én is ismerkedtem. Meglepően jó társaságok, nem annyira a külső számít náluk. és valahogy jobban értékelik, ha jól bánsz velük
2016. ápr. 10. 15:28
 22/23 anonim ***** válasza:
nekem inkább rossz tapasztalatom van velük
2016. ápr. 10. 16:35
 23/23 A legrosszabb ***** válasza:
A #7-es hozzászólást olvasva majdnem elhánytam magam.
2017. ápr. 3. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!