Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan fiúval aki "púpos"? (láthatóan gerincferdülése van)
26 éves fiú vagyok próbálok netes társkeresőkön ismerkedni, szinte minden lányra ráírok, de 100-ból 95 nem akarok beszélgetni velem vagy nem válaszol. Buliban még kb ennyi sem jön össze ismerkedés terén. 187 cm vagyok 70 kg tehát vékony, magas és gerincferdülésem van, "púpos", "görbe" a hátam? Ez nagyon taszító egy lány számára?
Igényesen öltözködöm, Ralph Lauren, BOSS, Tommy Hilfiger cuccokban járok, jól állok anyagilag mégsem érdeklem a nőket, bár még így a külsőm 10-es skálán kb 3-as. Mit tegyek? Ismerkedjek olyan lányokkal, akik szinte senkinek sem kellenek mert nagyon kövérek vagy 10-es skálán 2-esek?
Nem egyes esetek, hanem a nagy átlag. Nyílván vannak kivételek és ezek szerint te is abba tartozol, de nagyon kevés az ilyen sajnos. Én nem vagyok egy szépség, átlagos vagyok, nekem nincsen ilyen problémám, mint amit a kérdező ír magáról, de sok buliba, partyba jártam régen, szinte senki sem állt szóba velem. Most, hogy anyagilag is jobban állok, már közelednek a lányok, jó persze én is lazább lettem azóta, hozzám képest sokkal szebb lányokat tudtam magam köré csavarni, de semmit sem csinálok másképp, legalábbis én így érzem. Mivel, hogy megtehetem máshogy öltözködök, márkás órába járok, figyelek arra, hogy milyen legyen a ruha összeállítás, de régen erre nem volt lehetőségem.
Azt gondolom, hogy ki-ki ddöntse el melyik táborba tartozik, lehet más a véleménye vagy a tapasztalata valakinek, de a kérdező sem véletlenül tette fel a kérdést.
Ha van pénzed miért nem hozatod rendbe magad?? Rossz testartartás sajnos igénytelenséget tükröz, remélem nem haragszol az őszinteségért. Gyógytornàsznak is fizethetnél külön óràkért, kórhàzba futószallagon jönnek mennek a betegek senkit nem érdekel mi lessz. Keresztapa 190/110 gyógytornàsz azt mondta neki ha esik nem tudja megfogni ezért kihagytak gyakorlatokat.
Úszàs jóga gyógytorna... ha van pénzed tedd rendbe magad, 50évesen nem tudsz felkellni bànni fogod.
Nekem nincs pénzem,bajom van sajnos kìvül belül testileg lelkileg. Lenne kis pénzem magamat tenném rendbe de egy hűtlen làny miatt felvettem a diàk hitelt és nyögöm most is.
Ne kezd olyan lànnyal aki nem tetszik, lehet hogy még rá se fogsz izgúlni. Próbàltam dagi próbàltam nagyon vékony lànyt aki nem volt szép màs etnikumut egyik felem ment utànuk de sose éreztem jól magam velük a randilon bàrmit tettek ....
Ha van pénzed miért nem hozatod rendbe magad?? Rossz testartartás sajnos igénytelenséget tükröz, remélem nem haragszol az őszinteségért. Gyógytornàsznak is fizethetnél külön óràkért, kórhàzba futószallagon jönnek mennek a betegek senkit nem érdekel mi lessz. Keresztapa 190/110 gyógytornàsz azt mondta neki ha esik nem tudja megfogni ezért kihagytak gyakorlatokat.
Úszàs jóga gyógytorna... ha van pénzed tedd rendbe magad, 50évesen nem tudsz felkellni bànni fogod.
Nekem nincs pénzem,bajom van sajnos kìvül belül testileg lelkileg. Lenne kis pénzem magamat tenném rendbe de egy hűtlen làny miatt felvettem a diàk hitelt és nyögöm most is.
Ne kezd olyan lànnyal aki nem tetszik, lehet hogy még rá se fogsz izgúlni. Próbàltam dagi próbàltam nagyon vékony lànyt aki nem volt szép màs etnikumut egyik felem ment utànuk de sose éreztem jól magam velük a randilon bàrmit tettek ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!