Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit reagálnátok ha a barátnőtök/lány akivel össze akartok jönni a gerincferdülése miatt fűzőt kapna?
Egy orvosi fűző ilyen pl.:
Én most kaptam,az egy dolog hogy el tudnám sírni magam mikor fáj benne a hátam,vagy a karom,de még takargatnom is kell magam. Undorítónak érzem hogy ilyen műanyag vackot kell magamon hordanom,és annyira messze van az hogy meggyógyuljak:(
16/L
kitartás, megéri viselni
am ha egy srác igazán szeret, akk ez fogja a legkevésbé zavarni :)
hát én nem vagyok ugyan srác, de nekem volt úgy pasim amíg fűzős voltam :) és hordtam rendesen csak már alapból annyira ferde volt a gerincem amikor megkaptam a fűzőm, h most áprilisban megműtöttek.. és hidd el nekem, hogy sokkal jobb fűzőben lenni, mint úgy, hogy 2 titáncső van a hátadba rögzítve, mert így összegörnyedni sem tudok. amúgy meg ha rendesen hordod napi 20-22 órát akk már nem fog benne fájni semmi (habár eleinte nagyon nyom, elismerem) ja és pl úgy nemgáz hordani h alá veszel egy trikót, és rá meg egy blúzt azt kész :) sok sikert!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!