Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "add lejjebb az igényeidet" "add lejjebb a szintet" tanács segített valakinek, megtalálta így valaki a BOLDOGSÁGOT?
Én többször is megpróbáltam. Összejöttem olyan csajokkal, akik nem igazán tetszettek nekem, vonzódtam hozzájuk valamennyire, de nem nagyon. Nem volt a csókolózás, és a szexet sem élveztem. :((
Tapasztalatból mondom, hogy jobb akkor inkább egyedül.
Csak van egy kis bökkenő továbbra is olyanok tetszenek akiknek nagy valószínűséggel én nem fogok. :((
Akkor most mire készüljek fel?
Ha lejjebb adja, akkor biztosan nagyobb eséllyel találja meg.
Ha viszont CSAK ÚGY TESZ, mint aki lejjebb adja, akkor biztosan nem találja meg, mivel folyamatosan úgy érzi, hogy rosszul választott (a csak a háttérbe szorított, elfojtott "magas mérce" azért dolgozik ám!).
Szerintem itt sokan összetévesztik a dolgokat.
Az "add lejjebb az igényeid" mondatot nem úgy értik, hogy gyere össze számodra nem tetszővel, mert akkor végre lesz valakid, hanem úgy, hogy nem kell rögtön a tökéletesre várni, akiben soha semmi hiba nem lesz, nem fog tévedni és a többi, mivel senki sem tökéletes, néha mindenki téved, követ el hibákat.
Remélem értitek a kettő közötti különbséget.
Sokan szerintem úgy értelmezik ezt, hogy add lentebb az igényeid külsőleg, gyere össze olyannal aki nem vonz, hátha vonzani fog, és közben számolj el a lelkiismereteddel meg hitesd el a másikkal, hogy neked ő kell.
De senki sem örülne annak, ha azért jönne vele össze valaki, mert éppen nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!