Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne ebbe a szituba tenni?
Egyszerűen képtelen vagyok a saját korosztályomban találni bárkit is magamnak. Mindig is különc voltam. Inkább ufonak tartottam magam.
Ma egy ismerősöm beszólt nekem, hogy milyen fiús és a társai vagyok... (kinézetre)
Utána beszélgettem két barátommal (egyik srác) ők annyit mondtak, hogy nem. (Ill. a csaj azt mondta, hogy a személyiségem kicsit fiús) Lehet emiatt?
Mit lehet tenni?
Ha magad nem tiszteled, "Inkább ufonak tartottam magam." akkor ne is várd el, hogy a többiek is tisztelni fognak téged.
Hogy mit lehetne tenni? Változtass, de csak is azért, hogy magadnak jó legyen! Másért ne változz, csak magadért!
A barátok mindig nagyon elfogultak, szóval ők nem látják úgy a valóságot, mint egy külső szemlélő.
Szóval, ha valami nem tetszik, akkor változtass!
Szerintem viszont ne a külsődön változtass, hanem a gondolkodásodon! Minden csak nézőpont kérdése. Én pl örök optimista vagyok. a rossz helyzetben is a jót keresem. Pedig az én életem sem fenékig tejfel.
Erősítsd magad és a lelked. Keress hobbit, amit szeretsz, ha már van akkor azt tökéletesítsd, mérd fel a határaidat, esetleg sportolj, művelődj, tanulj. A barátaidra számíthatsz. Nem kell azon agyalni hogy mikor jön a nagy ő. Majd eljön, de addig magadra kell koncentrálnod.
Tiszteld magad és mások is tisztelni fognak! Ne tekints magadra ufóként. Nem vagy az. Ember vagy. És ha különc vagy? Naés? Majd jön valaki, aki ezért imádni fog, hogy nem avgy tucat! :)
Csak mindennek megvan a maga ideje. Ne feszülj, légy laza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!