Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehetne ebbe a szituba tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne ebbe a szituba tenni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok a saját korosztályomban találni bárkit is magamnak. Mindig is különc voltam. Inkább ufonak tartottam magam.

Ma egy ismerősöm beszólt nekem, hogy milyen fiús és a társai vagyok... (kinézetre)

Utána beszélgettem két barátommal (egyik srác) ők annyit mondtak, hogy nem. (Ill. a csaj azt mondta, hogy a személyiségem kicsit fiús) Lehet emiatt?

Mit lehet tenni?

2016. márc. 22. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha magad nem tiszteled, "Inkább ufonak tartottam magam." akkor ne is várd el, hogy a többiek is tisztelni fognak téged.

Hogy mit lehetne tenni? Változtass, de csak is azért, hogy magadnak jó legyen! Másért ne változz, csak magadért!

A barátok mindig nagyon elfogultak, szóval ők nem látják úgy a valóságot, mint egy külső szemlélő.

Szóval, ha valami nem tetszik, akkor változtass!

2016. márc. 22. 21:00
 2/4 VirágésBence ***** válasza:
Én nem értem a problémádat. Meg akarsz változni, de közben saját magadat sem fogadod el és saját magadat sem szereted, ráadásul minden ember véleménye csak ide-oda lökdös téged. A tanácsom, hogy ismerd ki magad, fogadd el és kész, mások véleménye meg ne érdekeljen.
2016. márc. 22. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerü változtass a külsődön,keress új barátokat,én 40évesen is tudtam,tudok változni,gondolom Te még 25éves se vagy!Nem ufo vagy,hanem különleges,én is ilyen vagyok,a környezeted a pozitiv dolgaid miatt fognak elfogadni,és ha tényleg mindig tudsz egy picit változni,akkor lehet mire 35éves leszel,lesz neked is családod, mint a többi embernek és nem leszel UFO
2016. márc. 22. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem viszont ne a külsődön változtass, hanem a gondolkodásodon! Minden csak nézőpont kérdése. Én pl örök optimista vagyok. a rossz helyzetben is a jót keresem. Pedig az én életem sem fenékig tejfel.

Erősítsd magad és a lelked. Keress hobbit, amit szeretsz, ha már van akkor azt tökéletesítsd, mérd fel a határaidat, esetleg sportolj, művelődj, tanulj. A barátaidra számíthatsz. Nem kell azon agyalni hogy mikor jön a nagy ő. Majd eljön, de addig magadra kell koncentrálnod.

Tiszteld magad és mások is tisztelni fognak! Ne tekints magadra ufóként. Nem vagy az. Ember vagy. És ha különc vagy? Naés? Majd jön valaki, aki ezért imádni fog, hogy nem avgy tucat! :)

Csak mindennek megvan a maga ideje. Ne feszülj, légy laza.

2016. máj. 14. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!