Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék tenni ez ellen?
Múltbéli okok, csalódások miatt ma már képtelen vagyok elhinni, hogy valaki vonzódhat hozzám, még ha egyértelmű jeleket küld is, és ha én is vonzódom hozzá. Egész egyszerűen bebeszélem magamnak, hogy biztos nem akar semmit, hogy nem is úgy értette, stb... Csak hogy ne reménykedjek megint és essek pofára megint.
Van valamilyen módszer ez ellen, mit lehetne ezzel kezdeni?
20n
Régen nagyon ilyen voltam, és még valamikor most is, ha nem vagyok a legjobb formámban. Ez egyszerűen csak önbizalom kérdése.
Mióta pár éve nagyobb önbizalmam van, azóta már nem félek a nők társaságában, pár hónapja meg akár már rájuk is merek köszönni az utcán. Igaz, randira hívni még senki se mertem.
Az elég nagy probléma, amikor valótlan helyzeteket hozunk létre a fejükben, és beleéljük magunkat a dolgokba. Nem szabad, mert sokszor csak csalódás a vége. A folytonos gondolkodást kell megszüntetni, a jelenben kell élni.
Nekem tudod mi segített még rengeteget? Hogy megismertem valakit a neten, aki által teljesen átalakult a nőkről alkotott képem, meg úgy általánosságban véve az emberekről alkotott képem. Csak az a baj, hogy nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy találj egy ilyen embert, aki ennyire nagy hatással lesz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!