Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék tenni ez ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Múltbéli okok, csalódások miatt ma már képtelen vagyok elhinni, hogy valaki vonzódhat hozzám, még ha egyértelmű jeleket küld is, és ha én is vonzódom hozzá. Egész egyszerűen bebeszélem magamnak, hogy biztos nem akar semmit, hogy nem is úgy értette, stb... Csak hogy ne reménykedjek megint és essek pofára megint.

Van valamilyen módszer ez ellen, mit lehetne ezzel kezdeni?

20n

2016. márc. 10. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Régen nagyon ilyen voltam, és még valamikor most is, ha nem vagyok a legjobb formámban. Ez egyszerűen csak önbizalom kérdése.

Mióta pár éve nagyobb önbizalmam van, azóta már nem félek a nők társaságában, pár hónapja meg akár már rájuk is merek köszönni az utcán. Igaz, randira hívni még senki se mertem.

Az elég nagy probléma, amikor valótlan helyzeteket hozunk létre a fejükben, és beleéljük magunkat a dolgokba. Nem szabad, mert sokszor csak csalódás a vége. A folytonos gondolkodást kell megszüntetni, a jelenben kell élni.

Nekem tudod mi segített még rengeteget? Hogy megismertem valakit a neten, aki által teljesen átalakult a nőkről alkotott képem, meg úgy általánosságban véve az emberekről alkotott képem. Csak az a baj, hogy nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy találj egy ilyen embert, aki ennyire nagy hatással lesz rád.

2016. márc. 10. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz az egesz elet szivas. Ha beleszeretsz vkibe megeshet h o meg beled de majd masba fog, vagy csak siman megromlik az egesz kapcsolat, szakitasz, rohadtul faj. De te meg eletben vagy mert van meg szereped az eletben. Mas embert kell keresned akit boldogga tehetsz, es viszont. Ezt addig kell tolnod ezt a hulye jatekot mig el nem foldelnek. :) Most megnyugodtal es szrsz az egesz kapcsolatosdiba, ugye? :)
2016. márc. 10. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Voltam mar hasonlo cipoben es szamomra is hihetetlen volt a valasz: beszelgetni az illetovel (nyugodtan es lazan).
2016. márc. 10. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!