Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni a visszamondot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni a visszamondott randik ellen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem ismerek rosszabb érzést, mint mikor egy csaj visszamond egy randit. Várok rá napok óta, és aznap visszamondja. Ami a legrosszabb, hogy mivel sűrűn megtörténik, így már előre számítok rá, és igazából az lep meg, ha nem mondja le.

Miért ilyenek a nők? Miért nem mondja az elején, hogy bocsi, de nem szeretnék találkozni veled?

2016. febr. 21. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ilyenek a nők :) Figyelj ezt szerintem soha senki nem fogja megérteni. Ezt azzal lehet kiküszöbölni hogy nem tervezed a randit hanem random benyögöt hogy "nincs kedvet meginni valamit?" vagy "Terveztem hogy ma este moziba megyek de egyedül nem szeretnék, nincs kedved csatlakozni?" Benne van a pakliban hogy nemet mond a nőszemély de általában értékelik ha nem otthon kell tölteniük a hétvégét hanem kimozdulhatnak és talán még jól is érzik magukat. Elméletem szerint a visszamondott randik többsége azért van mert túl sok időt hagysz a nőneműnek a gondolkodásra, elkezd aggódni azon hogy mi van ha nem fogja jól érezni magát, mit vegyen fel, érted, túl sokat rágódik rajta és inkább el se megy.
2016. febr. 21. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

A férfiak is épp ilyenek!

A vicces az, hogy a pasi hívott el engem randira, erre pont ő az, aki végül lemondja... Szóval jobb nem belemenni melyik nem a rosszabb, mindkettőben van férgese.

2016. febr. 21. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A férgese meg pusztuljon :)
2016. febr. 21. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom volt olyan, hogy 2x mondta vissza mire mondtam neki, hogy akkor mondjon ő időpontot, azóta nem beszéltünk.

A legegyszerűbb talán az, hogy aznapra kérdezel rá.Ha nemet mond, mert elfoglalt akkor is egy minél közelebbi időpontot válasszatok, közösen.

2016. febr. 21. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!