Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak így? Ez ellen valami praktika?
Figyelt kérdés
Huszonéves magányos lány vagyok. Az életmódom is ilyen barátok terén már vagy évek óta.Ügyködök rajta hogy ebből kilépjek a férfiak terén, azonban amikor odakerül a sor hogy randi valahogy nincs hozzá kedvem mert ki kell magam csinosítani de az még a kisebbik dolog,a nagyobbik hogy nincs kedvem sétálgatni beülni ide oda meg ilyenek. Nem szoktam meg, hogy férfiak társaságában sétáljak és utálok szerepelni is. Most megbeszéltem randit egy alannyal félő hogy utolsó pillanatba elmegy a kedvem az egésztől vagy kedvtelenül találkozok vagy halasztom az időpontot de később se lesz jobb. Más is járt már hasonló cipőben? Én ezt úgy hívom hogy a fejemre nőtt a magány már elég nehéz tenni ellene.2015. jan. 16. 13:22
1/19 anonim válasza:
Megszoktad a jelenlegi életed és azt, hogy egyedül vagy. És mikor változás van a láthatáron, félsz, hogy megváltozik minden.
2/19 anonim válasza:
És még csak nem is neked kell állnod a randi költségeit:D
3/19 anonim válasza:
Talán majd egyszer jönni fog valaki, aki majd spontán dolgokat fog majd neked csinálni, ami talán majd tetszeni is fog. De szerintem csak várnod kell valakire.
4/19 veteran1978 válasza:
Igen,megszoktad a magányt.Ki kell lépni belőle mihamarabb,mert minél tovább maradsz benne annál nehezebb változtatni.Kezdj el járni szórakozni,ismerkedni a barátnőiddel mert teljesen begyepesedsz!
5/19 anonim válasza:
Ne aggódj, szerintem nem csak te vagy ezzel így. Egyébként van ilyen, hozzászoktál az egyedülléthez, és majdhogynem zavaró tud lenni, ha valaki más nemű a társaságodban van.
Mondd el neki, ha nagyon szimpatikus, hogy neked ezek a kötelező körök nem jönnek be, és egyből mehettek szobára. :)
Komolyra fordítva, lehet filmezéssel is kezdeni valakinél, előtte meg kis beszélgetés, vagy utána is.
6/19 anonim válasza:
Én vénlány szindrómának hívnám!
7/19 anonim válasza:
Szerintem ne halaszd el a dolgot, mert ha nem próbálkozol végképp nem lesz semmi. Én is sokszor voltam így, hogy nem akartam menni, de elmentem és nagyon jól éreztem magam. Próbáld meg!
8/19 A kérdező kommentje:
Aki írta hogy menjek a barátnőimmel ide oda. Nincsenek barátnőim ezért nem is tudok menni sehova egyedül nem fogok főleg nem szórakozóhelyre és már valószínűleg begyepesedtem..
2015. jan. 16. 13:28
9/19 A kérdező kommentje:
6-os Azért mert egy rosszindulatú kis némber vagy. Azért mert valaki magányos még nem kell negatív jelzőkkel illetni. Ezt a vénlány kifejezést különösen gyűlölöm tudod mikor leszek vénlány? Majd 65 évesen.
2015. jan. 16. 13:30
10/19 anonim válasza:
"egy alyannyal" - szép megfogalmazás, szerintem itt más gondok is vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!