Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni az elkeseredettség és a tehetetlenség ellen?
Én próbálom jól érezni magam, de semmi nem segít igazán. Nem értem, hogy miért nem kellek senkinek, és miért banik velem mindenki olyan bunkón, mikor én mindig kedves vagyok. :( És ezt a bunkóságot most mindenkire értem, nem csak pasikra. :/ Már egy ideje annyira szomorú vagyok. Mit lehet ezzel kezdeni?
20/L
Mást nem tehetsz,ismerkedj
Pozitív hozzáállás,mindig lesznek új ismeretségek!
Nem tudhatod melyik hova fut ki:)
Lehet kissé egyértelműnek tűnhet, de próbáld azok társaságát keresni akik értékelnek. Ha tényleg kedves vagy ők meg valóban bunkók (vagy csak érzékenyebb vagy a kelleténél) akkor neked nem kell semmin változtatni. Keress új ismerősöket. Járj el szórakozni, vagy keress valami hobbit.
Nálam ha depis voltam és senkire nem voltam kíváncsi elutaztam Pestre egy napra. Semmi értelmeset nem csináltam csak sétálgattam a belvárosban. Nekem bevalt. Van barátod, ha van ő is bunkó?
Ha nincs, akkor lehet azért vagy depi.
21/F
Először magaddal kellene megbékélned,másképp ez nem megy.
Csak te hiszed azt,tehetetlen vagy, de ez nincs így.
Elkeseredni 20 évesen meg pláne nem szabad,ugyan már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!