Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a pasik mit akarnak elérni társkaresőn? Mit gondolnak milyen kapcsolat lesz ebből?
Figyelt kérdés
Társkeresőn is félmeztelen izmos testüket mutogatják vagy épp BMW vagy luxus ház mellett állnak.
Vagy éppen levélben írják milyen jók, meg milyen jó egzisztenciájuk van, milyen kocsijuk, meg hogy wellness hétvégére elvinnék a nőt stb stb.
2016. márc. 21. 19:49
51/52 anonim válasza:
Látom, másodszor is kitörölték azt a kommentemet, ahol leírtam, hogy melyik felhasználónévvel kaptam levelet az egyik itteni férfitól, aki eszetlen pi*-csának nevezett. Nem az a lényeg, hogy ide bemásoljam. Azért írtam ide, hogy tanulságul szolgáljon. Ezek a férfiak hajlamosak így írni, aztán panaszkodni, hogy nincs barátnőjük. Ha én megtudnám, hogy a barátom privátban ilyeneket írogat (mindegy, milyen nemű embernek), azonnal dobnám, mert kulturálatlan, primitív, közönséges szokás. Nem mentség rá, hogy dühös vagy, ennyire sosem szabad dühösnek lenni, vagy vezesd le máshogy. Ha ilyen privátokat írsz, szerinted nem látszik rajtad ez akkor is, amikor nem sértegeted a nőket? És akkor meg vagy döbbenve, hogy nincs barátnőd.
52/52 anonim válasza:
Utolsó, én is ezt magyaráztam korébban. Pont ez az hogy egyik primitívebb mint a másik, de valamiért ő igen is elvárja hogy legyen okos, rendes, normális barátnője. Nem is az a baj, hogy ő olyan amilyen hanem hogy nem a szintjén válogat. Egy értelmiségi, normális kedves csaj majd pont ilyenekkel áll le, akik privátba anyáznak vad idegen embereknek, és 2 mondatot nem írnak le helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!