Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a pasik mit akarnak elérni társkaresőn? Mit gondolnak milyen kapcsolat lesz ebből?
Társkeresőn is félmeztelen izmos testüket mutogatják vagy épp BMW vagy luxus ház mellett állnak.
Vagy éppen levélben írják milyen jók, meg milyen jó egzisztenciájuk van, milyen kocsijuk, meg hogy wellness hétvégére elvinnék a nőt stb stb.
"Ezt adnád írásban, please? "
Mért, eddig mit csinált?
41. Dettó.
Habár én nem társkeresőn,hanem valamilyen oldalon ismertem meg,csak már törölték.
Pont ugyígy jöttem vele én is össze.Kinézetre nem volt akkor még az esetem,de a dumája nagyon megfogott,ahogyan "levett a lábaimról".Egyszerűen muszáj volt megismernem és örülök neki,hogy adtam neki esélyt.
Ezt az egészet a kereslet/kínálat határozza meg. Kiket célzol meg avval amit mutatsz vagy árulsz.
Ha a BMWdben selfiezel, a két emeletes mediterrán stílusú villád kertjében úgy fotózod magad hogy az egész ház benne van a képben feltünően, ha az izmaid fitogtaod, a márkás cuccaid akkor értelemszerűen azokat a nőket célzod meg akiket a pénzeddel és a vagyontárgyaiddal le tudsz venni a lábukról.
Ha olyan képeket raksz fel ahol nem tűník ki mid van és nem hirdeted ki vagy és mennyi a pénzed akkor olyan lányokat fogsz megtalálni akik az embert értékelik benned és nem azt a köretet amivel tálalod magad.
"Mit csináljak egy olyan ajándékkal ami gyönyörűen van becsomagolva de maga az ajándék értéktelen ocskaság és csak a csomagolóanyag az egyetlen érték az egész ajándékban?"
Nem jobb egy olyan ajándék ami szerényen van csomagolva de értékes és hűséges társam lesz éveken át mint egy olyan ahol csak az eldobható csomagolás ér valamit?
Ezen kéne elgondolkoni. A lakás, a pénz, autó csak a csomagolás. Ha a férfi egy értéktelen szemét akkor dobhatom az ablakon az egész luxust ami körülveszi. Főleg ha az egész csak látszat és úszik a hitelben. De ezt egy kellően intelligens nő észre tudja venni és képes szelektálni az ilyen férfiak között.
BMW-vel és villás fotóval csak qrvát fogsz találni vagy olyan nőt aki a következős, Porsches férfival le fog lépni mert annak többje van.
Sikereket elérni, és megy is nekik (rövid, de a semminél sokkal több)
Kiírom h 20 éves átlagos kinézetű egyetemista, sok hobbival, le se sz@rnak...
48#
HA nekem egy átlagos külsejű normális ambiciózus egyetemista és egy BMW-s/villás erejét fitogatató aluliskolázott férfi között kellene választanom akkor az egyetimistát választanám akivel közös jövőt tervehezhetek és lehet hogy x év múlva közösen mi is tudnénk BMWt vásárolni. De nekem egy aluliskolázott valaki vagyoknak képzelő hülye ne pattogjon.
a nők undorodnak az izmos gazdag bunkó pasiktól még se jönnek össze a lakótelepi gyári melós lajossal aki kedves romantikus és nem csalná meg a párját milyen érdekes ez....
Az eszedbe ne jusson hogy van átmenet is...ááá miért is -.- Nem unalmas már a provokáció?
Nem ne legyen izmos bunkó tahó, de egy nagy nulla sem az tény. Én a párom neten ismertem meg, és mondhatni egy szinten vagyunk, érdeklődés, munka, még a végezttség is..Hasonló a mentalitásunk, ő nekem egyben egy jóbarát és egy társ is. Ilyen egyszerű, több nem is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!