Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a pasik mit akarnak elérni társkaresőn? Mit gondolnak milyen kapcsolat lesz ebből?

Figyelt kérdés

Társkeresőn is félmeztelen izmos testüket mutogatják vagy épp BMW vagy luxus ház mellett állnak.

Vagy éppen levélben írják milyen jók, meg milyen jó egzisztenciájuk van, milyen kocsijuk, meg hogy wellness hétvégére elvinnék a nőt stb stb.

2016. márc. 21. 19:49
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim válasza:
Még is mit akarnak szted ? Szexet!!!
2016. márc. 21. 20:04
 12/52 anonim ***** válasza:

6-os, 10-es

Ntom, hogy észrevettétek-e, de a pichányi konstruktív választ nem írtatok.

Azt igen, hogy mit utáltok, mert azt valahogy minden nő egy szuszra fel tudja mondani, hogy mi mindent ne, de a valódi kérdésemre nem válaszoltatok:

Átlagos férfi a netes társkeresőn hogyan közelítsen meg titeket a siker reményében?

2016. márc. 21. 20:09
 13/52 anonim ***** válasza:
27%
a nők undorodnak az izmos gazdag bunkó pasiktól még se jönnek össze a lakótelepi gyári melós lajossal aki kedves romantikus és nem csalná meg a párját milyen érdekes ez....
2016. márc. 21. 20:10
 14/52 anonim ***** válasza:
96%
Engem pont azzal lehetne megfogni, ha azt látnám hogy a férfi ugyanabban a közegben él mint én. Tehát pl nem gondolja azt hogy a kocsija képével kell pózolnia. Hasonló végzettség, érdeklődés, hasonló hozzáállás politikához és valláshoz, hasonló tervek a jövőre nézve. Ugyanazt várja egy kapcsolattól mint én, legyen a természetében az hogy ha kapcsolatban van akkor más nő nem érdekli. Legyen képes legalább nagyjából helyesen írni, legyen képes beszélgetni, fogalmazni. -Szerintem ezek nem teljesíthetetlen dolgok, több ismerősöm is talált párt társkeresőn.
2016. márc. 21. 20:11
 15/52 ~OnLány~ ***** válasza:
70%

Óó és ezért lepontozást érdemeltünk?Szupi. :)

Engem már sehogy,mert van barátom,mások igényeiről meg nem írhatok,mindenkinek más tetszik.

2016. márc. 21. 20:11
 16/52 anonim ***** válasza:

14-es

Szóval azt mondod, hogy egy átlagos, normális srácnak akkor van esélye a társkeresőn, ha normális emberként, a földön járva mutatkozik be neked?

Ezt adnád írásban, please?

15-ös

Just FYI - nem én pontoztalak le. Sosem pontozok, de ha szeretnéd, felhúzom a válaszaidat. A tartalmukon ez mit sem változtat.

2016. márc. 21. 20:26
 17/52 ~OnLány~ ***** válasza:

Le*arom,de a válaszod alapján te sem lehetsz valami kedves és normális teremtés.

Neked jól megy a társkeresés?

2016. márc. 21. 20:37
 18/52 anonim ***** válasza:
91%
16: már leírtam, ez nem elég? De miért lenne ez olyan hihetetlen? A normalitás apró buborékjában élek, ahová eszem ágában sincs egy más értékrendű embert beengedni.
2016. márc. 21. 20:37
 19/52 anonim ***** válasza:
94%

"a nők undorodnak az izmos gazdag bunkó pasiktól még se jönnek össze a lakótelepi gyári melós lajossal aki kedves romantikus és nem csalná meg a párját milyen érdekes ez...."

Ilyet senki sem mondott, és amúgy is hamis dilemma. Nemcsak ez a 2 létezik.

2016. márc. 21. 20:48
 20/52 anonim ***** válasza:
29%

17-es

Nem vagyok kedves a fogalmatlan, buborékban élő emberekkel, de főleg az olyanokkal nem, akik képesek felvázolni önnön nagyszerűségüket egy lányregényből lopott hamis értékek lajstromjával, mint pl ez: "Nálam mondjuk sosem volt megnyerő ez a párosítás,mert hiába gazdag,ha pofátlan és kultúrátlan a viselkedése,és még jobban undorodom az ilyenektől,ha azt hiszik ők minden lányt megkaphatnak. "

A valóság azonban az, hogy qrvára leszarnak mindenkit, aki egy picit is távol áll a megálmodott és már kész maszt-i-deáljuktól.

Nincs azzal baj, ha szted az álompasidon kivül nem létezhet élet, de legalább ne add elő az olyan csajt, aki kicsit is hajlandó volna esélyt adni egy átlagos, normálisnak, ha nem vagy olyan.

Érdekes, hogy minden nő előadja a te fenti szövegedet és szentül meg van győződve róla, hogy ő aztán tényleg jól viselkedik és mindenkinek megadta az esélyt, csak hát "normális pasiknak híján van az ország",de a kapott napi 30-50 levélből mégsem látnak egy fia választ a normális pasik.

Erre azért varrhatnátok pár gombot.

A kérdező feltett egy naiv kérdést, amire pontosan tudja a választ: Mert ez az, amire a nők rendre felelnek a társkeresőkön.

Nem, nem felelnek a normálisra.

Nem, nem felelnek a kulturált, választékos levelekre.

Nem, nem felelnek az 175 alattiak levelére.

Nem, nem felelnek a hátköznapira, a földönjáróra.

...

2016. márc. 21. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!