Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtatok már nemet csak azért egy kapcsolatra, mert azt éreztétek, hogy akkor nem fogjátok elérni a kitűzött céljaitokat?
Sziasztok!
Igazából a kérdésem az lenne, hogy voltatok-e már úgy, hogy azért nem kerestetek magatoknak társat, vagy azért éltetek egyedül egy ideig, mert úgy éreztétek, hogy akkor nem tudjátok elérni azokat a célokat az életben, amiket kitűztetek magatok elé.
Jelenleg valahogy belekerültem ebbe a szituációba. 28 éves vagyok, eddig csak hosszú kapcsolataim voltak (5 év, 3 év stb), de nem voltak céljaim. Amikor szabad lettem, kicsivel több mint 1 éve, akkor elkezdtem spórolni, mert rosszul álltam anyagilag. Most viszont kezdek átesni a ló túloldalára. Kitűztem célokat magam elé, és ragaszkodom hozzájuk, de úgy érzem, hogy amíg nem teljesülnek, addig nem tudok újra kapcsolatban lenni senkivel, mert akkor anyagilag megint elúszok. Valakivel volt már ilyen?
28F
igen, bár nem pont így
most tudom hogy egy ideig nem lesz sok szabadidőm és figyelemelterelést se akarok, így most pár hónapig biztos nem akarok barátot
csak zavaró tényezőnek érezném, úgy meg nem sok értelme lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!