Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az ha kapcsolatra van szuksegem nyitok lanyok fele akkor leraznak de amikor nem kell senki mert nagyon jolerzem magam egyedul, akkor meg idegen lanyok nyitnak felem meg akik leraztak visszajonnek hogy meggondoltak magukat?
Volt olyan aki csunyan lapatra tett amikor olyan korszakom van hogy jo nekem igyis, akkor meg eljott hogy meggondolta magat es masfel hetig itt sirt hogy meg akar kapni.
Az elso verziot elfogadom es lerendezem azzal hogy szar pasi vagyok ezert neki se kellek de mikor eppen jolvagyok en egyedul is megvagyok akkor 10bol 6 lany visszajon sirva meg akar kapni es tudjak hogy ez engem nagyon szivenut mert erzekeny tipusu vagyok. Miert csinaljak ezt velem? Ez nem lehet veletlen. Mire megy ki a jatek idegileg ossze akarnak roppantani vagy mi?
magabiztossag kihuzva mert konkretan mar jo par honapja nem merek kezdemenyezni es nem is fogok ha egy lanynak bejovok akkor majd valahogy megprobalja tudtomra adni ha nem akkor meg egyedul fogok meghalni
probalok ra mar magasrol tenni csak nem megy es ezen filozok es nem latom benne a logikat
nem az hogy kapcsolatra van szuksegem hanem csak egyszeruen jo olyankor jo lenne a rozsaszin kodben jarni es szeretni
elnezest mert azzal hogy kapcsolatra van szuksegem rosszul fogalmaztam
Nyilván az, hogy a boldogságod és lelki kiegyensúlyozottságod nem más embereken fog múlni. Tulajdonképpen független, önálló ember leszel lélekben is, ami az élet minden területére pozitívan szokott hatni: magabiztosabb, öntudatosabb, akár merészebb is lehetsz tőle, stb.
Persze ha mint írtad, eddig sem arról volt szó, hogy ne érezted volna teljesnek az életedet kapcsolat nélkül, akkor nem szóltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!