Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a pasik mit akarnak elérni társkaresőn? Mit gondolnak milyen kapcsolat lesz ebből?

Figyelt kérdés

Társkeresőn is félmeztelen izmos testüket mutogatják vagy épp BMW vagy luxus ház mellett állnak.

Vagy éppen levélben írják milyen jók, meg milyen jó egzisztenciájuk van, milyen kocsijuk, meg hogy wellness hétvégére elvinnék a nőt stb stb.

2016. márc. 21. 19:49
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%
még mindig nem kaptunk normális választ hogy mi is számít nálatok párválasztásnál csak a hárítás megy megint...
2016. márc. 21. 21:48
 32/52 anonim ***** válasza:
80%

Akkor elárulom, hogy soha nem írtam rá 10/10-esre.

Mindig 4-6/10-esekre írtam, de semmi válasz.

Nem küldtem képet a farkamról és nem is sablont írtam, de semmi...

Elhiszem, ha ti sem értitek meg, hogy miről írok, mert magam sem hittem el.

Kerestem a hibákat, de egyszerűen nem találtam, így kénytelen voltam lejjebb adni. Az volt a megdöbbentő, hogy a 2/10-es szinten pont ugyanez volt a válasz - zéró.

Aztán a reg törlése előtt, tényleg csak próbaképp kicseréltem a képeimet netről leszedett, a fentiekhez hasonlatos képekre félmeztelen izmos testre és ki is küldtemvagy 1 levelet.

Másnapra 8 válaszolt és mellett kaptam még borzasztó sokat más nőktől.

Aznap én lélekben elástem a netes társkeresést és kizárólag a nők felszínessége miatt, szóval engedtessék meg nekem, hogy kiakadjak, mikor minden nő csak pislog, mint a szemafor, ha a netes társkeresés miatt "rinyáló" férfiakon mulatozik.

Ennyit akartam, többet nem írok már ide.

2016. márc. 21. 21:55
 33/52 anonim ***** válasza:
0%
32 élőben is ez a helyzet a 10/1 csajoknak is a helyes izmos magas férfi kell inkább marad egyedül mint hogy össze jönne 1 átlag normális pasival
2016. márc. 21. 21:57
 34/52 ~OnLány~ ***** válasza:
63%

Nem tudok erre mit mondani.Sajnálom,hogy ilyen felszínes libákkal vagytok körülvéve.

Nem egy-két barátom van(fiú),akik fejben is zakkantak,idegesítőek,nem tudnak rendesen írni,nem is néznek ki jól és mégis volt már barátnőjük.

Én komolyan nem értem akkor az egészet..nekik ment.

Talán nem kellene társkeresőznötök,ha értelmetlen.

Azt meg nem tudom ajánlani,hol ismerkedjetek,mert nem ismerlek téged sem 60%-os és téged sem Hozéármándó.

2016. márc. 21. 22:11
 35/52 anonim ***** válasza:

A 60%-os tagnak teljesen igaza van!!!

Látszik hogy sokat társkeresőzött mert konkrétan ez van amit leír. Én viszonylag jóképű vagyok egyesek szerint szóval kapok válaszokat nőktől időnként. Aztán kiderül hogy jah igen persze tényleg ő van a képen, csak az 20 évvel ezelőtt készült...

Egyszer találkoztam ilyen helyről egy tényleg jó csajjal de ő lekoptatott kb fél óra után. Volt összesen sztem 30 randim. Ebből volt szex de nem sok. Kapcsolat pedig egy sem pedig az volt a célom.

2016. márc. 21. 22:15
 36/52 anonim ***** válasza:

"Nem egy-két barátom van(fiú),akik fejben is zakkantak,idegesítőek,nem tudnak rendesen írni,nem is néznek ki jól és mégis volt már barátnőjük. "

Mutass már egyet mert minden csaj ezt szajkózza állandóan mégse látni ilyet sehol...

2016. márc. 21. 22:18
 37/52 anonim ***** válasza:
itt mindenki ismer alacsony ronda pasikat akik sikeresek a nőknél a való életben ilyen nincs meg ha bizonyítékot kérsz akkor jaj nem sértek személyiségi jogokat... te hát nagy hazugság az egész
2016. márc. 21. 22:20
 38/52 ~OnLány~ ***** válasza:
Privátban elküldöm ha írsz,ide azért nem fogom kitenni a képét.
2016. márc. 21. 22:27
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

12-es, én válaszolnék. Társkeresőn nem voltam, azt nem tudom, ott mit kell csinálni, de élőben ezt szeretem:

1., okos, intelligens, le tud írni 2 mondatot, nem csak azért marad fent a beszélgetés, mert én tudok alárendelő mondatot alkotni, nem mindnere azt írja, hogy lol

2., szeretem, ha egy férfi tehetséges valamiben. nem kötelező, de előny. AKÁRMI lehet

3., ez a legfontosabb talán: imádom, ha egy férfi csillogó szemekkel tud beszélni valamiről, ami érdekli. ergo van hobbija, ami iránt szenvedélyt érez, amibe időt fektet, amiről szívesen beszél, akkor is, ha ez a dolog engem nem érdekel. persze ezt csak olyan emberrel lehet megtenni, aki nyitott: nem nem zavar, ha nem közös a hobbink, de ne zavarja őt se.

szóval aki fenn tud tartani egy bezsélgetést arról, ami őt érdekli, és érdekeset mesélni róla, az nyert.

2016. márc. 21. 22:34
 40/52 anonim ***** válasza:
91%

De bírom az iylet.

"a nők undorodnak az izmos gazdag bunkó pasiktól még se jönnek össze a lakótelepi gyári melós lajossal aki kedves romantikus és nem csalná meg a párját milyen érdekes ez...."

Kedves. Ez ám a tulajdonság. Kedves. Azt a mindenit neki! Kedves. A szomszéd is az, hozzámenjek?

2016. márc. 21. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!