Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen gondolkodású lányból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen gondolkodású lányból miért nincsen legalább egy kicsit több?

Figyelt kérdés

Legnagyobb megdöbbenésemre egy lány irta ezt ki a Facebookon, idézem:

"nem értem azokat a lányokat

akik csak azt a pasit tekintik "férfinak" aki kivan gyúrva

nem attól lesz valaki férfi mert egész nap a kondiba rohad persze csak azért hogy minden nőt megdughasson...nem a kigyurt férfiaknál kezdődik a férfi tévedésbe neessetek...bár az ember hiába magyaráz ilyen csajoknak akik felszínesek, és csak a külsőt nézik de kajak full felidegesit"

😏

2016. márc. 19. 22:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Van sok ilyen, csak nem szoktak minden gondolatuk kiposztolni, hogy figyelmet kapjanak...
2016. márc. 24. 14:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Pedig a kisportoltság nagyon férfias,ezt nekem nők mondták.

Mindnek bejött a széles vállam,hátam,feszes combjaim,kőkemény hátsóm(ettől konkrétan nedvesek a lányok),imádják.

Ez a posztoló vagy ki lett kosarazva egy kigyúrt fiú által vagy olyan csaj ,,akin van mit fogni" ergó elhízott igénytelen csaj akire max akkor állna fel ha 6l vodkát innék meg meg feltenném az LSD bélyege,talán felállna rá.

Egy igazi szép csinos nőies nő aki belevaló,szexy,és ha ránézek elolvadok annak mindenk bejött,hogy ki vagyok sportolva,még az elhízottaknak is(az más kérdés,hogy esélytene volt nálam ezen lányok),de mind simogatott volna meg ilyenek.

Titkon tuti ő is ilyen férfiva vágyik más kérdés,hogy ilyen pasit nem kaphat meg mert ehhez tenni is kell nagyon sokat külsőleg is és belsőleg is,igényesnek kell lennie,olyan ruhákba járni,edzenie,diéta,hajával törődnie,és ezt nem tudja vállalni inkább lejjebb adja.

Hidd el így van általában,ezt látom.

Külső meg fog belső megtart.

Szókratész idézete(SRÁCOK és lányok,de inkább srácok,ezt a hűtőre ki és azonnal menni vasat pumpálni):

[link]

A lányok 85%-nak bejön a kisportolt test,csak sokan nyugtatni akarják magukat,hogy a löttyedt hájas vagy a nyikhaj vézna testük is megfelelő.

Néhány lánynál talán,de erre ne épitsetek.

2016. márc. 24. 14:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem ertem h miert idegesiti pont a kajak, a magyarok egyik fo aranyesos szama a kajak. Na mindegy
2016. márc. 24. 15:03
 24/24 anonim ***** válasza:
az elsö páva akinek csajozni sikerült volna ...
2016. márc. 24. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!