Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nehéz társat találnia egy olyan férfinak, aki nem régimódi gondolkodású?
Attól függ ha jó pasi vagy mint én akkor sztem összejön. Engem már hívtak meg csajok piára az milyen ?
Társkeresőn sose voltam arról nem tok nyilatkozni.
Na persze, és várod a sült galambot, hogy a szádba röpüljön.
Álomvilágban élsz, öregem. Az, hogy te egy picit se mozdítod meg a s..gedet, úgy nem is fogsz találni senkit.
Majd ha méltóztatsz FÉRFI ember módjára viselkedni, akkor megérdemled a kapcsolatot, addig nem!
Jó várakozást.
Az én régi elfelejtett társkereső profilomra fél év alatt senki nem nézett rá, nem az, hogy levelet írjon.
Szóval barátkozz meg a magánnyal!
"Na persze, és várod a sült galambot, hogy a szádba röpüljön. "
Miért nőknél berepülhet az a bizonyos galamb... azért mert férfi vagyok már nem várhatom a sült galambot, ezt diszkrimináció.
"Az én régi elfelejtett társkereső profilomra fél év alatt senki nem nézett rá, nem az, hogy levelet írjon."
ez csak fél év, hátha 10 év után már rám fog írni valaki
És abból legalább 10 jobb mint Te szóval ha írsz is vesztettél :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!