Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem arra, hogy az Elittárs.hu-n vagy a Love.hu-n találjam meg a szerelmet, ha konzervatív gondolkodású vagyok és inkább otthonülő?
Én a Love.hu-n ismertem meg a mostani párom.
Már 6 és fél éve együtt vagyunk :)
Amúgy én is ilyen visszahúzódóbb típus vagyok sajnos :(
30/F
Én badoon találtam meg a páromat. Átlagos kinézetem van, ő is az, amúgy sem eseteim a szépfiúk. :D Sok idiótát fogtam ki, egy év múlva találtam rá, és mindenért kárpótol. Hasonlóan visszahúzódóak vagyunk mindketten. Teljesen olyan, mint én, csak férfiban. :) Vannak rossz tulajdonságai, ahogy nekem is, de ezekkel együtt szerethető. :)
Inkább szerencse, mint kinézet kérdése az egész.
"A társkeresőn miért lenne magasabban a mérce? Épp hogy olyanok keresnek ott, akik a való életben nem találnak társat valamilyen okokból adódóan."
Ha egy nő nem talál társat, az éppen azért van, mert túl válogatós.
"Ha egy nő nem talál társat, az éppen azért van, mert túl válogatós."
Talán nem véletlenül. :D Rengeteg idióta van, és mindenkinek megvan a joga, hogy olyan párja legyen, akivel jól érzi magát. Senkinek sem kötelessége beérni bárkivel is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!