Bejön az valakinek még ha otthonülő, konzervatív felfogású vagyok?
Figyelt kérdés
komolyan azért nem találok senkit mert ismerem azt a szót hogy erkölcs,van normális értékrendem nem akarok valakit 5perc után lefektetni, nem iszom, nem járok buliba stb. nem hiszem hogy bennem van a hiba.de mikor ilyen dolgok kiderülnek úgy néznek rám mint ősember az űrhajóra.2014. ápr. 10. 20:55
1/12 anonim válasza:
Hát tényleg ultra gáz lehetsz am.
3/12 A kérdező kommentje:
na igen persze, te meg szánalmas.nem alacsonyodom le a szintedre csak azért mert sokan mások is.
2014. ápr. 10. 21:00
4/12 A kérdező kommentje:
második hozzászóló visszaadtad az emberiségbe vetett hitem.köszi
2014. ápr. 10. 21:00
6/12 anonim válasza:
Azért nem találsz, mert eddig senkinek nem keltetted fel az érdeklődését. Ha lenne lehetőséged lehet te is öt percenként mást fektetnél meg.
7/12 anonim válasza:
Szerintem ilyennek kéne lenni a legtöbbnek. .../F
8/12 A kérdező kommentje:
21:02 ha népszerű lennék akkor sem változnék meg.ezt hívják egyéniségnek.kiállok az elveim mellett.
2014. ápr. 10. 21:05
9/12 anonim válasza:
Teljesen konzervatív azért ne legyél, de amúgy nincs ezzel gond. Az első válaszolóval annál inkább.
24/L
10/12 anonim válasza:
Az egyéniség nem azt jelenti.
Amíg nem derül ki hogy milyen lennél egy adott szituációba, addig ne beszélj róla ennyire biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!