Az átlagos, otthonülő, unalmas emberek hogy találnak párt?
Sziasztok! Én egy átlagos ember vagyok (a szó régi értelmében, mert manapság már az "egyéniség" számít átlagosnak).
Se nem vagyok különösebben csúnya, se nem jóképű.
Azonkívül eléggé unalmas vagyok, de ezt legalább meggyőződésből. (Ezt nem mondta senki rólam, én mondom magamról, hogy az vagyok.)
Az időmet napközben munkában töltöm. Különösebben nem köt le. Meg kell csinálni a feladatokat. Minden hónap elején kapok fizut, de nem különösebben szeretem amit csinálok.
Sportolni nem járok. Egyrészt lusta is vagyok, hogy rávegyem magam, hogy menjek, másrészt untat a dolog, hogy egyedül súlyokat emelgessek, meg helyben szaladgáljak.
Nem célom, hogy feltétlenül eljussak Dél-Amerikába, vagy Párizsba, vagy fél évente új országba. Ha összejön elmegyek új helyekre, de ha nem, akkor se érezném kevésbé teljesnek az életem.
Nem járok bulihelyekre sem szórakozni.
Abszolút jól érzem magam otthon is a tévét nézve, a meleg szobámban bevackolva.
Ha éppen olyan kedvem van, ritkán, kimozdulok valamerre. Pl. teszek egy sétát, elmegyek vásárolni valamit, megnézek egy kiállítást, vagy egy mozit, vagy meghallgatok egy koncertet.
Ez a viszonylag "ingerszegény" életvitel a fent említett "ünnepi kihágásokkal" nekem hosszútávon megfelelő, jól érzem magam így.
A kitűzött nagyobb céljaimat már elértem, és úgy érzem, hogy már csak egy pár hiányzik az életemben.
Hol találok én egy olyan nőt, akinek szimpatikus egy ilyen egyszerű ember?
30f
Na végre:-)
Első gondolatom: Galla Miklós társat keres.
Második gondolatom: végre egy kis szín, humor a gyakorin!(ritka!)
Harmadik gondolatom:sok hozzád hasonló nő van, akik rühellenek kimozdulni, és minden álmuk egy csendes, nyugis férfi.
Összegezve:hajrá!
Plusz megjegyzés:tudom, hogy nem poénnak szántad(?), de nekem nagyon tetszett ez az egyszerűen őszinte, frappáns kérdés kifejtés:-) Grat.
Megtaláltam a hasonmásomat csak férfiban! :D
Én bevásárolni is a szomszédot küldöm, ha olyanom van.
Mi tuti nem jönnénk ki egymással, annyira ingerszegények vagyunk. :) De azért sok sikert! Jó fej vagy, hátha ezzel behálózol egy leányzót.
25N
Köszönöm az eddigi válaszokat. Valóban nem szántam poénnak. Régen egyébként nagyon nem szerettem Gallát, de most már elviselem a humorát. :)
Keresek társkeresőkön is. Igazából a kérdés kiírásának oka az ott olvasottakból származik.
Mert alábbi mondatok kiverik a biztosítékot nálam:
"Fel tudjak rád nézni."
Férfi értelmezés: olyan ember, akit nagylelkűsége, jószívűsége, kedvessége stb. miatt tisztelünk.
Női értelmezés: legyél rohadt magas.
"Szeresd a munkád, építs karriert, de én legyek számodra a legfontosabb."
Férfi értelmezés: Wattafakk? Most akkor délután 5-kor menjek hozzád haza, vagy maradjak benn 9-10-ig, meg hétvégente is, hogy 10 év múlva 1 misit keressek, holott nincs is annyira szükségünk?
Női értelmezés: Nehogy már mindig a nyakamon lógj, csak amikor én akarom, különben is miért nem vagy még cégvezető?
"Legalább hetente sportoljon, de inkább naponta."
Férfi értelmezés: És ha csak 3 hónapban egyszer megyek valahová, de sportosan élek pl. tempósan gyalogolok?
Női értelmezés: Aki ritkán sportol az lusta disznó, meg mindenképpen nagyon el is hízik.
"Nagyon szeretek utazni, minden álmom egy világ körüli utazás, és szívesen is dolgoznék külföldön."
Férfi értelmezés: Te nem szeretsz Magyarországon élni, elvágyódásod van egy olyan helyre ahol elvileg fenékig tejföl az élet. Na és ha körbeutaztad a világot, akkor kipipálod, hogy jártál már Barszelónában? Akkor mi van? Ott is csak emberek élnek.
Női értelmezés: De jó. Van életcélom, másoknak meg nincs.
Vannak még jó mondatok, de akkor legalább holnapig gépelhetnék.
Szóval az "ingerszegény" állapot, az az elvárásokhoz, vagy az átlaghoz képest az. Én úgy fogalmaznék, hogy tökéletesen meg vagyok békélve az életemmel. Semmi fent említett "hobbim" nincs. Nekem egy utazás nem egy életcél. Én mást látok magam előtt mondjuk 5 év múlva.
Na de egyelőre most megint sokat írtam. Várom a további kommenteket. :)
További "hülye" mondat:
"Határozott, magabiztos, férfias, nagybetűs FÉRFI-t keresek, aki mellett igazi NŐ lehetek."
Férfi értelmezés: Szintén vatta-fakk, ez megint egy paradoxon. Én nem vagyok ilyen. Igazság szerint rohadtul el vagyok bizonytalanodva, mert az élet többi területén határozott és magabiztos tudok lenni, de a nőkkel nem. Ellenkezőleg már régen elkapkodtak volna. Igazából ha együtt lennék valakivel fél-egy éve, és látnám, hogy működik a dolog, akkor lenne magabiztos kisugárzásom, addig nem.
Női értelmezés: Miért tutyi-mutyi és bizonytalan az összes szingli pasi? Nekem olyan tökös csávó kell, aki már a kezdetektől holtbiztos a dolgában.
wehehe:-)))Jók a meglátásaid, én egy időben kigyűjtöttem blogba a "príma", vérszegény és sablonos bemutatkozókat.
A társkeresőkön töltött időszak szerény véleményem szerint arra jó, hogy a maradék illúzióinkat is lerombolja 2 hét alatt. Persze a semminél mégis több, ha ennyire nem kedveled a kimozdulást.
Továbbra is fenntartom, hogy tuti biztosan létezik olyan nő, akinek bejön az a fajta életmód és szemlélet, amiről írsz. Állítom, hogy színesebbnek, viccesebbnek tűnsz már csak a kérdésed alapján is, mint a sok magát annak hazudó (vagy jól félreismerő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!