Lehet így ismerkedni?
Az a helyzet, hogy nem vagyok bulizós típus. 19 éves fiú vagyok és nem nagyon vannak barátaim, középiskolába sem volt, most szakképzésen sincsenek. Vtam egy bulin nem rég, hogy kipróbáljam, de számomra nem volt 1 nagy élmény. Nem is nagyon lesz már lehetőségem elmenni bulizni, mert akikről azt hittem haverok kiderült még sem azok, tehát nem hív senki bulizni, ha egyedül elmennék akk. csak az ajtóig jutnék, ismerősök hiányában tuti betojnék és haza mennék. Mind1, sok a rizsa, ez lényegtelen. Bulin én nem tudok ismerkedni. Én kultikusabb helyen szeretnék ismerkedni, de a suli már sajna kizárt, az emberek nagy része meg ideje nagy részében dolgozik, bulizik vagy józanodik. Nénikkel meg bácsikkal nem akarok barátkozni. :D
A kérdés az lenne, hogy vannak-e 19-25 éves korosztályban olyan emberek akik olyanok mint én, tehát nem bulizósak, picit konzervatívak? Magamból kiindulva Ők is otthon ülnek. Ezeket az egyéneket hol lehet elérni? Ne a netet írjátok, mert azt éveken keresztül próbáltam, eredménytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!