Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem arra, hogy az Elittárs.hu-n vagy a Love.hu-n találjam meg a szerelmet, ha konzervatív gondolkodású vagyok és inkább otthonülő?
#11,
Ha valóban így lenne, nem kellene éveket várnia az embernek, hogy találjon egy valóban normális embert, akivel érdemes egyáltalán megpróbálni. És ha annyira normálisak lennének, akkor ők sem hónapokig keresnék a párjukat. Szexpartnert könnyű találni, a normális kapcsolathoz pedig idő kell, nameg szerencse.
#13 Éveket? Na ne röhögtess, ez csak akkor lehetséges, ha külső alapján eleve kiszűröd a férfiak 99,9%-át. Volt már, hogy kíváncsiságból beregisztráltam nőként egy társkeresőre, 24 óra alatt 10 levelet kaptam, abból 8 teljesen normális volt.
Arra nem gondolsz, hogy vannak, akik azért keresik hónapokig a párjukat, mert a kutya se ír vissza nekik csak azért, mert nem néznek ki tökéletesen? Na meg ennyi erővel ha neked évekig tart, akkor lehetne mondani, hogy te még annyira se vagy normális.
#14,
Az is igaz, hogy nem is túl aktívan kerestem. De én megadtam az esélyt azoknak is, akik magukat kevésbé tartják jóképűnek. Válaszoltam a normális levelekre, de vagy nem is reagáltak, vagy később derült ki, hogy nem egymást keressük. Szerencse kérdése, hogy ki milyen embereket fog ki, nekem pechem volt legtöbbször. A másik pedig, hogy tele van lelkisérült, önbizalomhiányos emberekkel, akik csak sajnáltatják magukat, és emiatt nem képesek normálisan ismerkedni. Én egy éve voltam regisztrálva az oldalon, ahol megtaláltam, akit kerestem. Két-három havonta szünetet tartottam a keresésben, mert tényleg sok volt, aki csak szexet akart, vagy egyéb módon nem jutottunk közös nevezőre. Párom pedig egy hónapja regisztrált, mikor megismertem. Tavkapcsolatnak nem vagyok a híve, így akik az ország másik végében laktak, azok eleve nem jöhettek szóba. Volt már ebben részem és soha többet. :) Lehet, hogy válogatós vagyok, de megvan hozzá a jogom, ahogy másnak is, másrészt pedig nem kötelességem az első jelentkezővel összejönni. :D Tudnék mesélni, hogy milyen emberek próbálkoztak, de feleslegesnek tartom, mert aki él ilyen oldalakkal, az tudja, miről beszélek. :)
Ki mondta hogy visszaír? Azért tart sokáig a keresgélés :) Mindenkinek joga van válogatni és mindenki válogat is. Aki mást mond meg hazudik.
Amúgy ha azok a szegény szerencsétlenek tényleg annyira jó partik miért nem szedték még őket szét a nők? :)) A külső egy dolog, ha meg elkezdesz velük csevegni rájösz hogy az asztalod alatt lévő kukában több a tartalom, vagy szimplán hülyék...te komolyan levelek darabszámából vonsz le következtetést? Jó hogy nem már 1 levél=egy eljegyzés nem e már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!