Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem arra, hogy az Elittárs.hu-n vagy a Love.hu-n találjam meg a szerelmet, ha konzervatív gondolkodású vagyok és inkább otthonülő?

Figyelt kérdés
Sajnos már egy éve vagyok fent az Elittárson, de eddig egyetlen lánnyal találkoztam, akit inkább nem szeretnék minősíteni. A Love.hu nem igazán tetszik. Hol lehet az a társkereső, ahol nem azt látom, hogy nagy társasági ember és minden oldalról szelfizi magát? Mit ajánlotok?
2016. febr. 14. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 Nem az idiótákra célzok, hanem hogy külsőre túl válogatósak ezek a nők. A társkeresőn a férfiak többsége teljesen normális.
2016. febr. 14. 13:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Az elittars tele van igénytelen ronda paraszttal. Ennyire elit hahaha
2016. febr. 14. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

#11,

Ha valóban így lenne, nem kellene éveket várnia az embernek, hogy találjon egy valóban normális embert, akivel érdemes egyáltalán megpróbálni. És ha annyira normálisak lennének, akkor ők sem hónapokig keresnék a párjukat. Szexpartnert könnyű találni, a normális kapcsolathoz pedig idő kell, nameg szerencse.

2016. febr. 14. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

#13 Éveket? Na ne röhögtess, ez csak akkor lehetséges, ha külső alapján eleve kiszűröd a férfiak 99,9%-át. Volt már, hogy kíváncsiságból beregisztráltam nőként egy társkeresőre, 24 óra alatt 10 levelet kaptam, abból 8 teljesen normális volt.

Arra nem gondolsz, hogy vannak, akik azért keresik hónapokig a párjukat, mert a kutya se ír vissza nekik csak azért, mert nem néznek ki tökéletesen? Na meg ennyi erővel ha neked évekig tart, akkor lehetne mondani, hogy te még annyira se vagy normális.

2016. febr. 14. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:

#14,

Az is igaz, hogy nem is túl aktívan kerestem. De én megadtam az esélyt azoknak is, akik magukat kevésbé tartják jóképűnek. Válaszoltam a normális levelekre, de vagy nem is reagáltak, vagy később derült ki, hogy nem egymást keressük. Szerencse kérdése, hogy ki milyen embereket fog ki, nekem pechem volt legtöbbször. A másik pedig, hogy tele van lelkisérült, önbizalomhiányos emberekkel, akik csak sajnáltatják magukat, és emiatt nem képesek normálisan ismerkedni. Én egy éve voltam regisztrálva az oldalon, ahol megtaláltam, akit kerestem. Két-három havonta szünetet tartottam a keresésben, mert tényleg sok volt, aki csak szexet akart, vagy egyéb módon nem jutottunk közös nevezőre. Párom pedig egy hónapja regisztrált, mikor megismertem. Tavkapcsolatnak nem vagyok a híve, így akik az ország másik végében laktak, azok eleve nem jöhettek szóba. Volt már ebben részem és soha többet. :) Lehet, hogy válogatós vagyok, de megvan hozzá a jogom, ahogy másnak is, másrészt pedig nem kötelességem az első jelentkezővel összejönni. :D Tudnék mesélni, hogy milyen emberek próbálkoztak, de feleslegesnek tartom, mert aki él ilyen oldalakkal, az tudja, miről beszélek. :)

2016. febr. 14. 15:22
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Érdekes, hogy itt gyakorin minden nő visszaír a legocsmányabb jelentkezőknek is, a valóságban mégse találkoztam még ilyennel soha :)
2016. febr. 14. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy visszaír? Azért tart sokáig a keresgélés :) Mindenkinek joga van válogatni és mindenki válogat is. Aki mást mond meg hazudik.

Amúgy ha azok a szegény szerencsétlenek tényleg annyira jó partik miért nem szedték még őket szét a nők? :)) A külső egy dolog, ha meg elkezdesz velük csevegni rájösz hogy az asztalod alatt lévő kukában több a tartalom, vagy szimplán hülyék...te komolyan levelek darabszámából vonsz le következtetést? Jó hogy nem már 1 levél=egy eljegyzés nem e már :D

2016. febr. 14. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!