Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nehéz társat találnia egy olyan férfinak, aki nem régimódi gondolkodású?
Az ilyen puhap..csökkel nem is fog senki se szóba állni, mert olyan gyáva, besz..ri, hogy még egy nőre se mer ráírni!
Tudod mit, akkor növessz mellet, p..cit, majd szülj gyereket, ha már ennyire a nőiesség oldalát akarod képviselni!
4es "kis cici" Azt szerintem kondizd le, a pocak még egy dolog de csöcsöd ne legyen már ember xd
Nekem 8 kockám van rohadt sok meló van mögötte viszont villoghatok vele és a vicc az hogy egy csomó nőnek ennyi pont elég is a szexhez.
Én nem bírom,kifejezetten utálom azt a fajta gondolkodást,hogy ha te sem,akkor én sem.
Mi lesz,ha senki sem fog rádírni?Éppen ugyan így gondolhatják ezt a nők is.Azt várják,hogy a férfi írjon nekik.
Valakinek úgyis lépni kell,bár én sem vagyok az ellen,hogy egy nő kezdeményezzen.
Csak kicsit fura,hogy nem vagy hajlandó változtatni a hozzáállásodon.
"egyenjogúság"
"Én nem fogok soha"
Namostakkómivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!