Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is ugyanebben a cipőben vagyok. Igyekszek ápolt lenni, nőies vagyok, szép a testem, szépek a melleim,szép a fenekem, mindennel elégedett vagyok, egyedül az orrom nem szép. És lehet, hogy undinak tartanak emiatt egyesek. De tudod mit? Leszarom. Olyan sokáig görcsöltem már ezen a dolgon, hogy már nem tud érdekelni. Ha emiatt a szépséghiba miatt nem lesz senki, ha nem ér semmit, hogy házias is vagyok és becsületes akkor ott egye meg a fene az egészet. Akkor nem lesz senkim. Én igyekszem a jót meglátni mindenben és vidámnak lenni. Nem érdekel már ki mit mond.
2016. márc. 19. 20:57
22/27 A kérdező kommentje:
Igen, akinek van valami akár általa, akár más által észrevett "furcsasága", attól nehéz elvonatkoztatni. És minél jobban foglalkozol vele, annál jobban zavar...képet ide nem szeretnék linkelni, az üzenet másabb, ez túl nyilvános.
21-es
Sked soha nem volt és nem is lesz gondod az ismerkedéssel, ellenben megkérdezném, hogy te is ugye akkor elnéző vagy a férfiak "apró testi hibái felett"?
2016. márc. 19. 21:37
22-es igen, lehet, hogy mi nagyítjuk fel, mert van valami eltérő, nem megszokott, nem az aktuális trendeknek megfelelő. Ezért nincs önbizalmunk. Nem kapok visszaigazolást se a férfiaktól. Voltak akik érdeklődtek, de soha életemben egyetlen egy komoly udvarlóm nem volt. Azért én se így képzeltem el kislányként. De már nem is fontos annyira számomra, mint rég. Átlendültem már azt hiszem azon a bizonyos mélyponton.
2016. márc. 19. 21:39
25/27 A kérdező kommentje:
Igen, én is így szinte teljesen így vagyok, önbizalmam soha nem volt sok, és pont ezért mindig elkönyveltek amolyan csendes, szerény lánynak. Próbálkozások nálam is voltak, de olyan komolyan nem éreztem senkin, hogy én lennék neki az ideál, simán tudtak hagyni.
23-as, 'soha nem volt gondod az ismerkedéssel és nem is lesz.' Ezt nem értem miből gondolod. Nekem nem fontos a férfiak külseje. A szerelem számomra racionálisan nem megmagyarázható dolog. A férfiaknál fontosabb a külső, különben nem lennének a nők ekkora nyomás alatt.
2016. márc. 19. 21:48
Ennek is van egy jó oldala,mert te csúnyának látod magad és úgy érzed más is ilyennek lát,de ha mégis bókot kapsz az duplán jól esik és nagyon meg tudja dobni az önbizalmad.Éppen ezért kellene bátrabban mutogatnod a fotód,mert nincs igazán mit veszítened.Persze nem azt mondom,hogy tedd ki közszemlére,csak azért jó lenne ha néha te is bekaszálhatnál pár bókot jó szándékú emberektől.
Annyira nem vagy csinos,hogy az utcán bókoljanak neked idegen férfiak,de ha véleményt kérsz neten pár normális pasitól akkor neked is juthat a bókokból és ki tudja talán az egyik véleményből még kapcsolat is lehet.:)
2016. márc. 19. 21:59
Kapcsolódó kérdések: