Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy csúnya lány?

Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 18:49
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
oké, lehet röhejesnek gondolnám a kérdést én is, ha én lennék a válaszoló és nem a kérdező, de értelmesebben nem tudom elmondani. Ami külső visszajelzést kaptam eddig az az volt, hogy az alakom rendben, sminkelem magam, igyekszem követni a divatot. Ápolatlan és társai nem illenek rám. De van ez az arcberendezés, amit leírtam...
2016. márc. 19. 19:01
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy puklija válogatja.

Egyszerűen látatlanba semmit nem lehet mondani.

Amúgy kérdés, hogy kinek mi, mennyire fontos.

Én láttam már nőt egyszerűen undorító fejjel. Viszont mesélte a tv-ben, hogy amikor miniszoknyát vesz fel, folyton füttyögnek utána és a kamera megmutatta, hogy hogyan fest nyaktól lefelé.

Hát, ha láttál már valaha tökéletes combokat, ezek kinevették volna azt is. Szenzációs!

Nekem az arc túl fontos, de ahogy a haverjaimat ismerem, a srácok többsége a jó alakot preferálja.

2016. márc. 19. 19:13
 13/27 anonim ***** válasza:
Hasonlítasz Rossy de Palmára?
2016. márc. 19. 19:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket is korrigálni lehet, kedves kérdező.

Sok mindenkinek van enyhén hullámos, vagy "puklis" orra, szerintem egyáltalán nem nagy tragédia.

A keskeny szájat is lehet javítani sminkkel, ugyanez az állal is.

Önmagában nem tudsz ezekkel az adottságokkal mit kezdeni, max plasztikával, de fölösleges.

2016. márc. 19. 19:14
 15/27 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj, hogy az enyémet nagyon csúnyának találom...
2016. márc. 19. 19:23
 16/27 anonim ***** válasza:
46%
A nózi nem gáz,a hegyes áll viszont kicsit komolyabb probléma,bár ez is kompenzálódhat egyéb tulajdonságok által.
2016. márc. 19. 19:38
 17/27 anonim ***** válasza:
Küldj képet, megmondom őszintén nekem még van mikor még be is jön a puklis orr:)
2016. márc. 19. 20:05
 18/27 anonim ***** válasza:
63%
Az igazság az, hogy én kifejezetten csúnya lányt (aki ha megszólítana az első reakcióm az lenne, hogy befejezzem vele az ismerkedést, mert esetleg rosszul érzem magamat a társaságában) még nem láttam. Bár ez lehet annak köszönhető, hogy még mindig szűz vagyok és már mindenkiben fel tudom fedezni a vonzó tulajdonságot. A csúnyaságot nálam általában a kampós hosszú orr, a Brünhilda szerű testalkat (mondjuk ez inkább azért, mert ropi vagyok és alacsony) és a zsíros/hiányos haj jelenti. De ezeken is lehet változtatni, csak igény és akarat kérdése, de a lányok/nők 95%-át én mindig szépnek látom, sokszor még 40 felett is.
2016. márc. 19. 20:06
 19/27 anonim ***** válasza:
engem ebből ami ha valami igazán zavarna, akkor az az orr... de simán lehet hogy nem is olyan rossz a helyzet. igazából tényleg látni kéne. ennyi alapján lehetsz ronda is, meg lehet különleges és szép az arcod.
2016. márc. 19. 20:22
 20/27 anonim válasza:
100%
[link] :)
2016. márc. 19. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!