Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 A kérdező kommentje:
oké, lehet röhejesnek gondolnám a kérdést én is, ha én lennék a válaszoló és nem a kérdező, de értelmesebben nem tudom elmondani. Ami külső visszajelzést kaptam eddig az az volt, hogy az alakom rendben, sminkelem magam, igyekszem követni a divatot. Ápolatlan és társai nem illenek rám. De van ez az arcberendezés, amit leírtam...
Ugye tudod, hogy puklija válogatja.
Egyszerűen látatlanba semmit nem lehet mondani.
Amúgy kérdés, hogy kinek mi, mennyire fontos.
Én láttam már nőt egyszerűen undorító fejjel. Viszont mesélte a tv-ben, hogy amikor miniszoknyát vesz fel, folyton füttyögnek utána és a kamera megmutatta, hogy hogyan fest nyaktól lefelé.
Hát, ha láttál már valaha tökéletes combokat, ezek kinevették volna azt is. Szenzációs!
Nekem az arc túl fontos, de ahogy a haverjaimat ismerem, a srácok többsége a jó alakot preferálja.
2016. márc. 19. 19:13
Hasonlítasz Rossy de Palmára?
2016. márc. 19. 19:14
Ezeket is korrigálni lehet, kedves kérdező.
Sok mindenkinek van enyhén hullámos, vagy "puklis" orra, szerintem egyáltalán nem nagy tragédia.
A keskeny szájat is lehet javítani sminkkel, ugyanez az állal is.
Önmagában nem tudsz ezekkel az adottságokkal mit kezdeni, max plasztikával, de fölösleges.
2016. márc. 19. 19:14
15/27 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj, hogy az enyémet nagyon csúnyának találom...
A nózi nem gáz,a hegyes áll viszont kicsit komolyabb probléma,bár ez is kompenzálódhat egyéb tulajdonságok által.
2016. márc. 19. 19:38
Küldj képet, megmondom őszintén nekem még van mikor még be is jön a puklis orr:)
2016. márc. 19. 20:05
Az igazság az, hogy én kifejezetten csúnya lányt (aki ha megszólítana az első reakcióm az lenne, hogy befejezzem vele az ismerkedést, mert esetleg rosszul érzem magamat a társaságában) még nem láttam. Bár ez lehet annak köszönhető, hogy még mindig szűz vagyok és már mindenkiben fel tudom fedezni a vonzó tulajdonságot. A csúnyaságot nálam általában a kampós hosszú orr, a Brünhilda szerű testalkat (mondjuk ez inkább azért, mert ropi vagyok és alacsony) és a zsíros/hiányos haj jelenti. De ezeken is lehet változtatni, csak igény és akarat kérdése, de a lányok/nők 95%-át én mindig szépnek látom, sokszor még 40 felett is.
2016. márc. 19. 20:06
engem ebből ami ha valami igazán zavarna, akkor az az orr... de simán lehet hogy nem is olyan rossz a helyzet. igazából tényleg látni kéne. ennyi alapján lehetsz ronda is, meg lehet különleges és szép az arcod.
2016. márc. 19. 20:22
20/27 anonim válasza:
2016. márc. 19. 20:23
Kapcsolódó kérdések: