Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Mit tegyek? Hogy mondjam el, hogy csúnya a testem?
A helyzet az, hogy 2 éve 100 kg voltam.. Nagyon sokat sportoltam és diétáztam, úgyhogy fogytam vagy 40 kg-ot!
Nemrég találkoztam egy sráccal, és nagyon beleszerettem, elvileg ő is ugyanezt érzi..
Folyton dicsér és azt mondja, hogy olyan tökéletes vagyok.. És majdnem lefeküdtünk! De a fogyás miatt, a hasamon és a mellemen is nagyon lóg a bőr, ezért ellenkeztem.. Nem akarom becsapni! Ezt a történetet még az elején el kéne mondanom neki? Nem tudom mit tegyek! Hogy mondjam el, ti mit várnátok el egy lánytól, hogy ezt hogyan közölje? Ez nagyon gusztustalan szerintetek? Együtt tudnátok lenni valakivel, aki ilyen?
Köszi a válaszokat!
De lehet, hogy előbb jobban meg kéne hogy ismerjen, hogy ez ne ijessze el! Ne várjak még vele?
"ha ő az igazi" -- szerinted van ilyen? :):)
"Nemrég találkoztam egy sráccal, és nagyon beleszerettem, elvileg ő is ugyanezt érzi.. "
Jelzem, ez a Felnőtt párkapcsolatok kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!