Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme csúnya fogakkal randira menni? Mondjam neki előre, hogy milyenek a fogaim?
hát.. én nem jönnék össze olyannal, akinek csúnyák a fogai. már ott megbukik a dolog, hogy csúnya és nem tesz érte. miért??
szerintem kapd össze magad, csináltasd meg a fogaidat és utána kezdj el csajozni... nem menő az igénytelenség.
2-es
Átlagos, nem tartozik a jó nők közé, de csúnya se
"már ott megbukik a dolog, hogy csúnya és nem tesz érte. miért??"
Mondjuk 500-800000 forint körül van egy komolyabb? Ha nem annyira vészes, akkor is 200000. Előbb olajlelőhelyet kéne találnia a kertben, utána talán. Addig ne randizzon?
SZerintem csináltasd meg, olcsóbb, mint a sok alkohol, amit majd ezért fogsz elfogyasztani, mert bánatod van a csajok nélkül.
Meg aztán a probléma fajtáját számításba véve, lehet több kisebb gond van, és akkor 2-3 alkalommal is meg lehetne csináltatni.(akkor a 200 is osztódik 3 felé)
Nem tudsz valami támogatást igényelni?
Ha kis dolog, mondjuk egy fogszabályzó, ami sokaknak van, akkor menjen el a dokihoz, ne azon rágódjon, hogy ronda...de 200.000 forint akkora összeg, hogy nem tudja mindenki csak úgy kivágni az ablakon, ráadásul egy külsőségre. Gondolom a kajálást nem hátráltatja. Nos, szerintem megmondhatod neki, így neten legalább meg is tudod magyarázni.
Jah, és akivel randizni akarsz, tetsszen :"D Tartsd szépnek, legalább a magad relatív módján.
17/L
utolsó!
Köszi ez igaz, jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!