Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék egy alapvetően helyes, de magának való, visszahúzódó férfiból egy mester Pick Up Artist (PUA)?
Rájöttem, hogy én nem egy nőt akarok az életembe, én nőKET akarok. Elhatároztam, hogy változtatok a visszahúzódó kényelmes életemet, és el akarom sajátítani a nőcsábász mesterek képességeit, és ilyen élet stílust szeretnék élni a továbbiakban. Tehát semmi megállapodás, semmi komoly kapcsolat, csak nővadászat, kalandok és szex. 35 éves korom előtt semmiképp nem akarok semmi komolyat, csak minél több gyönyörű nővel alkalmi kapcsolatba elegyedni. Most 25 vagyok.
Hogyan indulhatnék el egy vérprofi PUA nőcsábász útján?
én folytatom amit a 20as ír...
ha zavarba jönnek te irányítasz mert teljesen bizonytalanok és olyanok lesznek mint egy báb. am nem vagyok paraszt mert előre megmondom nekik hogy valszeg ez az első és utolsó alkalom amit együtt törlünk és az esetek nagy részében így is volt bár lett 1-2 dugócimbim. az egyik csaj nyitott kapcsolatban van és valami művésszel él na az is nagyon kész van.
...nnen pedig már csak egy lépés van: vagy kihozod belőle a legtöbbet, és megmutatod neki, hogy mire képes egy igazi férfi mellett (nem csak szex terén, hanem általában), vagy elrendezed, és elhajtod bunkó módra.
20/F
30%-os troll, leállhatsz, senkit nem érdekel a kispénisz komplexusodból fakadó online anonim hazugság rohamaid.
Az értelmes és konstruktív válaszokat köszönöm!
Kérdező, nem szabad hinned ebben a PUA dologban.
Részben igazuk van, átlátnak összefüggéseket, de soha nem fogja megváltoztatni az alapvető karakterisztikáidat semmilyen oktatás.
A nők még nálunk is sokkal felszínesebbek, szóval ha pl. alacsony vagy, egyszerűen jobb ha elfogadod, hogy nem lesz soha sok/szép nőd.
Olyan ez, mintha fél lábad lenne.
Ha nincsenek hasonló defektjeid, akkor lényegében a standard önfejlesztést kell csinálnod és ennyi: gyúrjál, vegyél egy szaros 20éves BMW-t, iphonet és pár márkás(nak tűnő) ruhát.
Utána már csak "nagy felületen kell érintkezz" a nőkkel, pl. bulik, koncertek,stb.
Ennél többet semmiképp se áldozz a dologra, mert tényleg így is csak a mennyiséghez jutsz majd hozzá, a minőségre semmilyen garancia nincs. Idővel viszont nagyon nagy igényed lesz arra is, viszont ott minden PUA tudomány véget is ér.
#26-nak.
Totál átlagos ember vagyok. 178 magas, nagyon vékony (kb 55kg), se kocsim, se drága telóm. Amim van: személyiségem, tiszta ápolt külsőm és kimosott finom illatú ruhám, cselekedetekkel teli életem. Mégis sikerült sikereket elérnem. Hogy is van ez?
20/F
27
Nem azt mondtam, hogy a felsorolt dolgok nélkük szűzen fog meghalni. A kérdező sok nőt akar levarrni és én felvilágosítottam, hogy a nők eltorzult ízlésvilága és értékítélete miatt ez egy felülről erősen korlátos dolog.
Lehetőségeinek az adottságai szabnak gátat, így ha 170 magas, még ha tény is, hogy ez a magasság bőven nagyobb, mint a nők 75%-a, mégis max 3-5% mondaná, hogy neki ez oké.
Az adottságain felül viszont csak azt érdemes fejlesztenie, ami valóban komoly hatással lehet az eredményességére, pl. autó, márkás cuccok, bulizós attitűd, szemben a nem bizonyított hatású PUA iskolákkal.
Pfmmm
Bocs, ezt dekódolnom kellett. Női szemmel a pua kb annyira hasznos mint fél karú embernek a 2. kesztyű.
Nekem nincsenek és nem is voltak egyéjszakásaim, szóval nem érint a dolog, csak nem először látom milyen mikor a "menőség" jegyében pár kissrác bekajálja, hogy ha felvesz egy teljesen énidegen életformát akkor mekkora király lesz. Megsúgom, nem lesz. Ennyi erővel tényleg bohóctanfolyamra menj inkább.
Szerintem kicsúsztál abból a korból, amikor érdemes lenne nőt nőre halmozni.
Én elég komolyan nyomtam fiatalon 18-23 éves koromig. Heti 3-4 lányt fektettem le, volt, hogy az utcán leszólítottam és 20 perc múlva nálam dugtunk. De egy idő után ez már nem okoz örömöt, nincs benne semmi plusz, és ennyi idősen inkább a jövődet kellene építened, nem pedig ilyen hülyeségekre időt pazarolnod. Fel kell nőnöd, mert normális élet nélkül nem lesz karriered és csodálkozol majd 35 évesen azon, hogy miért egy mekiben dolgozol még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!