Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetnék egy alapvetően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék egy alapvetően helyes, de magának való, visszahúzódó férfiból egy mester Pick Up Artist (PUA)?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy én nem egy nőt akarok az életembe, én nőKET akarok. Elhatároztam, hogy változtatok a visszahúzódó kényelmes életemet, és el akarom sajátítani a nőcsábász mesterek képességeit, és ilyen élet stílust szeretnék élni a továbbiakban. Tehát semmi megállapodás, semmi komoly kapcsolat, csak nővadászat, kalandok és szex. 35 éves korom előtt semmiképp nem akarok semmi komolyat, csak minél több gyönyörű nővel alkalmi kapcsolatba elegyedni. Most 25 vagyok.

Hogyan indulhatnék el egy vérprofi PUA nőcsábász útján?

2016. márc. 13. 22:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
4%
én olyan 200 körül járok most. 7 éve fektetem a kiscicákat hanyatt. nem tartom magam mesternek mert nem csinálok semmit ezt a legviccesebb az egészbe. odamegyek vigyor, lenyomok valami tök értelmetlen dumát aztán látom az okos tekintetekbe a teljes vágyat irántam. utána megy valami duma a semmiről 1-2 órán keresztül aztán befekszenek alám. konkrétan ennyit csinálok. annyi h jól nézek ki.
2016. márc. 13. 22:53
 12/36 anonim ***** válasza:
89%
30%-os mekkora kamus troll már :D
2016. márc. 13. 22:57
 13/36 anonim ***** válasza:

Nem kell semmi ilyen hulladék hozzá szerintem. Ami viszont kell:

- ápolt külső mindenekfelett, gyakran veszem észre férfitársaimon a retkes körmöket, fogakat, koszos ruhákat

- archoz illő hajstílus, érdemes kikérni profi fodrász tanácsát

- megfelelő öltözet, figyelembe véve hogy vékonyabb, vagy soványabb alkat vagy-e, mindegy mennyibe került, a lényeg, hogy ne fessen rajtad olcsóként

- tessék szépen figyelni a hangszínre, hanglejtésre, ne egy beszari veréb hangján szólalj meg

- nyugodtan, és finoman mosolyogva közeledj emberekhez

A többit pedig a személyiséged fogja rendezni: van, akinek be fogsz jönni, van akinek nem.

20/F

2016. márc. 13. 22:58
 14/36 anonim ***** válasza:
0%

12es én is szeretlek de nem kamuzok xd

miért olyan hihetetlen ?

2016. márc. 13. 22:59
 15/36 anonim ***** válasza:
88%
de kamuzol, a cicák nem siklanak csak úgy be a fiúk alá. se puával se pua nélkül. mindig kell valami plusz :)
2016. márc. 13. 23:04
 16/36 anonim ***** válasza:

"Szerintem nagyobb "eredmény",ha nem mennyiségre mész,hanem minőségre."

Ezzel egyet értek :)

Én amúgy szkepikus vagyok ezzel az egész túlmisztifikázott puával kapcsokatban, szerintem ez csak placebo hatású.. én is néztem,vannak tök hasznos tippek,de ha azt hiszed hogy majd egy pua mágus csodát tesz veled,akkor tévedsz..én azt tanácsolom, hogy menj el egy tanfolyamra, ha gondolod, végül is ártani biztos nem fog.. önbizalom, magabiztosság fejlesztésre jó lehet, gondolom a tanfolyamok lényege is ez.. de szerintem rossz úton jársz ha a mennyiségre mész a minőség helyett, én legalábbis nem osztom ezt a mentalitást.. Barney is több 100 nővel volt,a végén mégis megállapodott, vagy inkább Stifler a példakép? :O

2016. márc. 13. 23:06
 17/36 anonim ***** válasza:
6%
15 ki beszél itt puáról én egyszerűen jól nézek ki nekem ez a varázsszerem. magas és izmos vok 10 éves sport múlttal, fekete hajam van kék szemeim. legtöbb nő olvad ha a szemükbe nézek ennyi.
2016. márc. 13. 23:06
 18/36 anonim ***** válasza:
igen az úgy megy, szembenéz és omlik :D
2016. márc. 13. 23:08
 19/36 anonim ***** válasza:
6%
attól h lepontoztok még igaz amit írok max savanyú a szőlő de arról már nem tehetek.
2016. márc. 13. 23:15
 20/36 anonim ***** válasza:

#18-asnak:

A tekintet és a testbeszéd hatalmas fegyver tud lenni. Ha nem is omlanak, de baromi könnyen zavarba jönnek. És ha zavarba jönnek...

20/F

2016. márc. 13. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!