Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen úgy érzem, hogy megöregedtem és elment mellettem az élet, mit lehet tenni?
Sajnos nincs és nem is volt barátnőm. Nem tudom mért, sosem tetszettem senkinek, nem érdeklődött irántam senki, hiába próbálkoztam.
Egyetem teljesen elveszi az életem, szóval a suli alatt sem hiszem, hogy összejönne bármi is.
Csak hát már elég idős vagyok, és sokaknak elég stabil kapcsolatuk van, normális lányok "elkelnek".
Félek, hogy egyedül döglök meg, mert tönkre tettem a fiatalkoromat.
Van esetleg még valami esély, hogy ennyi idősen is még változhat a dolog?
Köszi szépen mindenkinek a hasznos választ.
Időpont tegnap 22:49
Azok, akik sikeresek, azok természetesen nem tették tönkre az életüket, csak nekem valahogy sose jön össze semmi, nincs szerencsém. Mentálisan nem vagy egyetemre való, hiába mondhatom magam a szak egyik legjobb tanulójának. Egyszerűen nem érzem, hogy megéri tanulni.
Én is elmennék néha-néha szívesen bulizni, de olyan önbizalom hiányos vagyok, hogy nem megy ez az egész nekem.
És az is igaz, hogy nem látunk bele más kapcsolatába. A válások számával is egyetértek.
Hát akkor erőltesd meg magad! Tudod az önbizalmad csak akkor fog növekedni, ha a "küzdőtérre" teszed magad. Sajnálom, de egy önbizalomhiányos "férfi" nem fog találni magának egy igazi nőt. Maximum egy ugyanolyan önbizalomhiányos kislányt... Úgyhogy szerintem próbálkozz, ha más a tapasztalatszerzés végett!
Egyébként nem vagy lemaradva még! És az sem igaz, hogy minden "normális" nő elkelt, tudnám sorolni...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!