Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is hogyan birkózhatnék meg az élet nehézségeivel?
Sajnos valakinek több nehézséget ad a sors :(
Ne aggódj még lehet társad,nem vagy elkésve semmiről se!
Sok sikert kívánok!
Jajj ne már! Mindjárt megsajnállak és jól rád írok privátban, hogy utána itt megírhasd, hogy nem válaszolsz privátokra, és nem ismerkedsz neten, csak azért írtad ki a kérdést, hogy hátha tud valaki segíteni...
Jelzem neked sokan vagyunk így. Én is ugyan abban a korban vagyok, mint te, csak férfiként. Nekem ugyan összejött a felvételi, de kibuktam az egyetemről. De a többi dolog kb rám is igaz.
Szóval ne sajnáltasd már magad, hanem tegyél is a dolgokért!
A 20-30 éves fiatalok 90%-ának pontosan ugyanilyen az élete. És az csak ront a helyzeten, hogy általában olyan emberek vesznek körül minket, akik teljesen velünk ellentétesek. Magyarán párkapcsolatuk van,tele van pakolva boldogvagyokcsodálatoséleteméspáromvan fotókkal a fb faluk stb stb.
Találd meg a helyed a világban,ez a legfontosabb.Ha egyedül is kezded jól érezni magad, elfogadod, hogy most szingli vagy épp, a munkád sem a legjobb, akkor egyre csak előrébb fogsz tudni haladni. Megváltozhat a belső felfogásodtól, a harmónia miatt az egész életed, és még egy rendes férfit is be fogsz tudni vonzani.
24 évesen nincs elkésve semmivel. Lehet kuporgatni,diákhitellel(bár ezt nem ajánlom) elkezdeni levelezőn/távoktatáson egy alapszakot, vagy akár OKJ-re elmenni, ami olyan 100 ezer ft-ból meg is lehet(ha pár napos tanfolyamról van szó).
Keresd azokat a dolgokat amiket szeretsz,amik érdekelnek.
Gondolkozz el mélyen, hogy mik is azok.Mi lenne a célod,az álmod,ami ha beteljesülne,te lennél a legboldogabb? Egy jó szakma, egy jó kirándulás, egy jópasi?Több fizetés? Gondolkozz kicsiben,aztán majd nagyban jönni fog a többi.
Hidd el,sokan vagyunk még,akiknek az élete egy nagy f*startály csak, de mégis itt vagyunk,az élet megy tovább.És a remény az,ami életben tartja a legtöbb embert.
Minden jót.
ha csak a negatív dolgokat veszed észre és mindig mások életével foglalkozol, hogy nekik mijük van, mi jött össze, akkor soha nem lesz normális életed!
foglalkozz a saját életeddel és ne hasonlítgasd a máséhoz, végképp ne akarj versenyezni velük.
mint gyakorlott szomorú nő, elborul az agyam, ha olyanok tanácsát olvasom, akik köszönőviszonyban nincsenek az állapottal.
szerintetek kiránt valakit a vádaskodás a szarból? szerintetek jó érzés a saját üres életünkben nézegetni körbe-körbe, mint négy fehér fal között, és nem vágyni arra, ami mintha másnak természetesebben, könnyebben jönne?
az igazi üzenettel viszont egyetértek. rengeteget tehetsz azért, hogy más legyen, ami körülvesz. csak ne higgy el senkinek semmit, hogy ez vagy az lesz a csodaösszetevő. te fogod érezni, hogy neked mi ad jóérzéseket. és az egész lassú folyamat.
1. én arra jöttem rá, hogy van az kinézet, ami még mindig én vagyok, de sokkal jobb magamra nézni, és mások is jobban észrevesznek. ruhák, smink, kiegészítők, torna.
2. a kemény sport szintén más tudatállapotot ad.
3. a lakás, ahol a napjaid egy részét töltöd, alakítható, és vidámabbá teheti a napjaidat.
4. jók a kitérők, kalandozások könyvben, filmben, zenében.
5. új tevékenységekben, klubokban szintén.
6. sok férfival megismerkedni érdemes, különösebb bizalmas viszony (pl. csók)kialakítása nélkül.
7. és ami a legnehezebb: munkahelyet és/vagy állást változtatni sem lehetetlen.
8. hogy rágyere, mit akarsz, nem árt meglazítani azokkal a kapcsolatot, akik kritizálnak (nem érdekes, ha szerintük jószándékból teszik. úgyis érzed, ha átléped a biztonságos határt)
Figyi, 24 éves vagy, nézz körül a korodbeliek sehol nincsenek még karrier terén. Az hogy az iskola nem úgy sikerült ahogy szeretted volna az nem gond. Nem minden az iskola meg a végzettség. Ezek nélkül is megcsinálhatod a szerencsédet. Én úgy értem el valamit hogy nem is számítottam rá. De sosem panaszkodtam, hanem mindig jobbra és jobbra törekedtem, tettem a dolgokért. A sült galamb nem fog a szádba repülni. Majd ha 10 év múlva is itt tartasz ahol most akkor sem kell szégyenkezned, nem mindenki fut be karriert. Van aki örök életében melós marad.
Én abban hiszek ha teszel azért hogy előre juss akkor egyszer megkapod a jutalmat érte. Lehet hogy 10 év lehet 20 év de beérik a kemény munka gyümölcse. Ha bővebben érdekel leírom priviben velem mi volt hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!